ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ραμόνα Μοροσάνου: Ποζάρει με το μαγιό και «ζαλίζει» με το καλλίγραμμο κορμί της (φωτο)

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Ραμόνα Μοροσάνου!

Ραμόνα Μοροσάνου: Ποζάρει με το μαγιό και «ζαλίζει» με το καλλίγραμμο κορμί της (φωτο)

Στο όμορφο νησί της Πάρου επιλέγει η Ραμόνα Μοροσάνου να περνά μεγάλο μέρος των φετινών καλοκαιρινών της διακοπών. Παράλληλα, βέβαια, η εκρηκτική πρώην παίκτρια του Big Brother δεν αμελεί στιγμή να… μοιράζει «εγκεφαλικά» στους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από κάθε νέα της δημοσίευση.

Έτσι λοιπόν, το μεσημέρι της Κυριακής, ήρθε η ώρα να μας δείξει η Ραμόνα Μοροσάνου πως η αμαρτία κρύβεται στα δίχτυα της!

Και αυτό καθώς επέλεξε να μοιραστεί ορισμένα ξεχωριστά φωτογραφικά στιγμιότυπα στα οποία ποζάρει με ένα διχτυωτό φόρεμα που αγκαλιάζει την καλλίγραμμη της σιλουέτα και από μέσα διακρίνεται το ασημί μικροσκοπικό της μπικίνι.

Για μια ακόμα φορά, εύκολα και απλά, η Ραμόνα Μοροσάνου έφερε ντελίριο στο διαδίκτυο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.