Συγκινεί ο Ζ.Γαλιφιανάκης: Πώς ο πατέρας του τον ενέπνευσε να ασχοληθεί με την κωμωδία (βίντεο)

«Ο πατέρας μου γελούσε τόσο πολύ. Είχε τόσο μεγάλη αίσθηση του χιούμορ»

Συγκινεί ο Ζ.Γαλιφιανάκης: Πώς ο πατέρας του τον ενέπνευσε να ασχοληθεί με την κωμωδία (βίντεο)

Ο Ζακ Γαλιφιανάκης φαίνεται ότι αποτελεί την παραδειγματική παραφωνία στο χλιδάτο lifestyle των ηχηρών ονομάτων των showbiz. Μπορεί να έχει 40 εκατομμύρια δολάρια στην τράπεζα, ωστόσο ζει μια αρκετά απλή ζωή.

Σε μια σχετικά πρόσφατη συνέντευξη στο podcast, SmartLess, μαζί με τους ηθοποιούς Γουίλ Αρνέ, Τζέισον Μπέιτμαν και Σιν Χέις, ο ελληνοαμερικανός ηθοποιός αποκάλυψε ότι πρέπει να ευχαριστήσουμε τον πατέρα του για όλα αυτά.

Τον τελευταίο καιρό, ο Γαλιφιανάκης ζει στον Καναδά με τη σύζυγο και τα παιδιά του, απολαμβάνοντας την πατρότητα και μια σχετικά ήσυχη ζωή –κάπως κόντρα για διάσημο πρόσωπο.

Ο κωμικός αναφέρθηκε στον δικό του πατέρα, μοιραζόμενος γλυκές ιστορίες για το πώς η αίσθηση του χιούμορ του υποστηρικτικού και στοργικού πατέρα του πυροδότησε την επιθυμία του να ασχοληθεί με τη βιομηχανία του θεάματος.

Ας βάλουμε πρώτα από όλα ένα μικρό πλαίσιο: Θυμάστε εκείνη την ταινία της Disney με τους μυστικούς πράκτορες-πειραματόζωα; Ο Αρνέ ξεκίνησε αναπολώντας μαζί με τον Γαλιφιανάκη τους ρόλους τους στην παράλογη ταινία G-Force του 2009.

«Ο Ζακ και εγώ κάναμε αυτή την πραγματικά σπουδαία ταινία για τη Disney πριν από χρόνια, την οποία προσπάθησα να ξεχάσω και ο μόνος άνθρωπος που μου την θυμίζει είναι ο Ζακ και ο γιος μου, ο οποίος είναι 12 ετών» είπε αστειευόμενος.

Ο Γαλιφιανάκης αναφέρθηκε στο πώς αυτός και ο αδελφός του αστειεύονταν με τον πατέρα τους ενώ μεγάλωναν στη μικρή τους πόλη, στη Βόρεια Καρολίνα, τραγουδώντας το «there’s no business like no business» παραφράζοντας το κλασικό «there’s no business like show business», κάθε φορά που ο πατέρας τους είχε αργία από το γραφείο.

«Ο πατέρας μου γελούσε τόσο πολύ. Είχε τόσο μεγάλη αίσθηση του χιούμορ». Ο Γαλιφιανάκης μοιράστηκε ότι ο πατέρας του πέθανε πριν από μερικά χρόνια, αλλά ότι «του άρεσε που ήμουν στη σόουμπιζ ίσως περισσότερο από ότι άρεσε σε εμένα».

Και συνέχισε: «Να το θέσω ως εξής, παιδιά. Λοιπόν, είμαι από μια μικρή πόλη. Ο πατέρας μου ήταν τόσο υπερήφανος με τη την πορεία μου που έκανε το εξής. Ξέρετε πώς έχουν στο σινεμά κομμένες φιγούρες των ανθρώπων της ταινίας σε σχεδόν φυσικό μέγεθος, σε ένα χάρτινο αποτύπωμα; Ε λοιπον, ο μπαμπάς μου πήρε μία τέτοια χάρτινη φιγούρα από το τοπικό θέατρο με τη δική μου φωτογραφία. Και στεκόταν στη γωνία του δρόμου με την απομίμησή μου, χαιρετώντας τον κόσμο κι έλεγε: “Έι, αυτός είναι ο γιος μου»».

Ο Γαλιφιανάκης συνέχισε λέγοντας ότι το γέλιο του πατέρα του είναι αυτό που τον οδηγεί ακόμα και σήμερα ως κωμικό και ηθοποιό, γιατί όσο κι αν μεγαλώνουμε, κατά βάθος πολλοί από εμάς θέλουμε πραγματικά να ευχαριστήσουμε τους γονείς μας.

«Η αλήθεια του ότι βρίσκομαι στη βιομηχανία του θεάματος, κατά έναν περίεργο τρόπο, είναι μάλλον επειδή μου άρεσε ο ήχος του γέλιου του πατέρα μου», είπε. «Βλέποντας τον Benny Hill ή το All in the Family με τον πατέρα μου και ακούγοντας αυτά τα γέλια… Νομίζω ότι υπήρχε μια λαχτάρα για μένα να ακούω αυτό το είδος θορύβου από τα ανθρώπινα όντα όσο περισσότερο μπορούσα. Ακούγεται πολύ τετριμμένο, αλλά είναι αλήθεια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.