ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Βενσάν Κασέλ: Η νέα σύντροφος του είναι «ίδια» η πρώην του – Σέξι Βραζιλιάνα με εξωτική ομορφιά (φωτο)

Ο 56χρονος ηθοποιός μάλιστα σχολιάζει συνεχώς τις «καυτές» φωτογραφίες της νέας του αγαπημένης του

Βενσάν Κασέλ: Η νέα σύντροφος του είναι «ίδια» η πρώην του – Σέξι Βραζιλιάνα με εξωτική ομορφιά (φωτο)

Ο Βενσάν Κασέλ φαίνεται πώς έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του και προχωρά παρακάτω μετά τον χωρισμό του με την Τίνα Κουνάκεϊ.

Σύμφωνα με ιταλικά και ισπανικά δημοσιεύματα, ο Γάλλος ηθοποιός είναι ζευγάρι με ένα 27χρονο μοντέλο από τη Βραζιλία, τη Narah Baptista.

Η Narah έχει και αυστραλιανή καταγωγή και πήρε μέρος στο Miss Universe Australia το 2020.

Η φημολογούμενη σχέση τους ξεκίνησε το τελευταίο διάστημα. Ο 56χρονος Κασέλ μάλιστα σχολιάζει συνεχώς τις σ’εξι φωτογραφίες της νέας του αγαπημένης του.

«Δεν σε χορταίνω», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram της. Μάλιστα, το ζευγάρι εθεάθη να διασκεδάζει μαζί σε μουσική εκδήλωση στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Αυτό όμως που σχολιάζουν όλοι είναι η απίστευτη ομοιότητα της Narah με την πρώην σύζυγό του, Τίνα Κουνακέϊ. Οι δύο πανέμορφες γυναίκες μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό.

Είναι μελαμψή, με εξωτική ομορφιά και ιδιαίτερα σέξι, ενώ φορά συχνά αποκαλυπτικά ρούχα και μαγιό.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση ότι οι δύο τους είναι ζευγάρι.

Η Τίνα και η Narah έχουν την ίδια ηλικία και σχεδόν 30 χρόνια διαφορά από τον γοητευτικό ηθοποιό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.