ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Θύμα» του κορωνοϊού η πρεμιέρα της Πάολα και του Ν.Κουρκούλη (φώτο)

«Θύμα» του κορωνοϊού η πρεμιέρα της Πάολα και του Ν.Κουρκούλη (φώτο)

Στην αναβολή της προγραμματισμένης πρεμιέρας της Πάολα και του Νίκου Κουρκούλη, προχωρά το νυχτερινό κέντρο Teatro εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το νυχτερινό κέντρο και την οποία ανήρτησε η Πάολα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram «η διοίκηση του TEATRO, οι καλλιτέχνες και όλο το προσωπικό, με την υπευθυνότητα που υπαγορεύουν οι περιστάσεις και με την ευαισθησία που πρέπει να επιδείξουμε όλοι μας έναντι του κινδύνου που διατρέχουν ιδίως ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού από τη διάδοση του κορωνοϊού, ανακοινώνουμε την απόφασή μας για την αναβολή της πρεμιέρας του καλλιτεχνικού σχήματος «ΠΑΟΛΑ-ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ”, η οποία είχε προγραμματιστεί προ των εξελίξεων για την 13η Μαρτίου 2020. Συμμορφουμένοι προς τις υποδείξεις των γιατρών και λοιπών ειδικών λοιμωξιολόγων για αποφυγή συναθροίσεων, το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό επ’ αόριστον και ανάλογα με την εξέλιξη της διάδοσης της νόσου στη χώρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ευχόμαστε από καρδιάς την ταχεία ανάρρωση στους ασθενείς, καλή δύναμη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας και να ξεπερασθεί γρήγορα το πρόβλημα. Να προσέχετε όλοι», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του μαγαζιού.
https://www.instagram.com/p/B9kLV4zAG7-

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.