ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του αρχοντικού του Carlos Slim αξίας $80 εκατ.

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του αρχοντικού του Carlos Slim αξίας $80 εκατ.

Το αρχοντικό των 20.000 τετραγωνικών ποδιών του Μεξικανού δισεκατομμυριούχου, Carlos Slim, έγινε ένα από τα πιο ακριβά δημόσια ακίνητα στη Νέα Υόρκη, όταν βγήκε στην αγορά την άνοιξη.

Όμως, μόλις πρόσφατα δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού που ανήκει στον δεύτερο πλουσιότερο άντρα στον κόσμο, οι οποίες μας παρουσιάζουν πως μοιάζει το παλάτι των 25 δωματίων, αξίας 80 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το σπίτι χτίστηκε αρχικά το 1901 και επίσημα ονομάστηκε το σπίτι του Benjamin N. Και της Sarah Duke. Slim's Fifth Avenue palace holds court on the Upper East's Side's "Gold Coast."

Βρίσκεται στη γωνία της Fifth Avenue, ακριβώς απέναντι από το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης. It sits at the corner of Fifth Avenue and 82nd Street, directly across the street from the Metropolitan Museum of Art.

Το στυλ του είναι γαλλικό, αναγεννησιακό The newly posted photos reveal a predictably spacious, French Renaissance-style pad.

Η ξύλινη επένδυση στο πάτωμα είναι σκαλισμένη στο χέρι The wood paneling in this room was hand-carved, according to the listing.

Ευάερο και ευήλιο Windows drench the house in sunlight while providing a view of the tree-lined streets.

Διαθέτει 25 δωμάτια και 11 τζάκια The 20,000-square-foot house has 25 rooms and 11 fireplaces.

Μια σιδερένια σκάλα εκτείνεται μέχρι πέντε ορόφους An iron staircase stretches up five floors.

Αν και κατασκευή των αρχών του 20ου αιώνα, το σπίτι είναι άψογα διατηρημένο Early 20th-century workmanship is on display throughout the immaculately preserved house.

Η θέα από τη βεράντα του Met είναι μέρος της μαγείας του

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Terrace views of the Met are part of the magic.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.