ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χλιδή στους αιθέρες: Πορσελάνες, χαβιάρι και λινά σεντόνια -Στο αεροπλάνο με 66.000 ευρώ το εισιτήριο (φωτό & βίντεο)

Χλιδή στους αιθέρες: Πορσελάνες, χαβιάρι και λινά σεντόνια -Στο αεροπλάνο με 66.000 ευρώ το εισιτήριο (φωτό & βίντεο)

Η αεροπορική εταιρεία Etihad Airways των Αραβικών Εμιράτων προτείνει στο εξής στους πελάτες της εισιτήριο στην εξωφρενική τιμή των 66.000 ευρώ για ένα ταξίδι Νέα Υόρκη-Βομβάη.

Το εισιτήριο για ένα ταξίδι από το οικονομικό κέντρο των ΗΠΑ προς την πόλη της Ινδίας γίνεται έτσι το ακριβότερο στον κόσμο. Για να στηρίξει την τιμή η αεροπορική εταιρεία δημιούργησε μια νέα πτέρυγα στα αεροπλάνα της με την ονομασία «The Residence», η οποία βρίσκεται πολύ πιο ψηλά από την πρώτη θέση ή από τη θέση Business που προσφέρει στους πελάτες της.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται ξεπερνούν κάθε φαντασία. Ο κάθε χώρος για τους πελάτες είναι 12 τετραγωνικά μέτρα και διατίθεται κρεβατοκάμαρα με κρεβάτι 203 εκατοστών στολισμένο με σεντόνια Ιταλίας. Ο χώρος διαθέτει επίσης σαλόνι με δύο δερμάτινους καναπέδες, τηλεόραση 32 ιντσών και τραπέζι στολισμένο με λευκό τραπεζομάντιλο. Στο αεροπλάνο βρίσκεται και σεφ, ο οποίος μπορεί να προσφέρει τα πιο δύσκολα πιάτα που απαιτούν οι πελάτες. Ο χώρος διαθέτει και ειδικό λουτρό, όπου οι πελάτες μπορούν να φρεσκαριστούν πριν από την προσγείωση.

Η αεροπορική εταιρεία Etihad Airways εξασφαλίζει για τους πελάτες της εξαιρετικής αυτής θέσης υπηρεσίες πριν και μετά την πτήση, αφού ειδικό ελικόπτερο μπορεί να τους μεταφέρει στα ξενοδοχεία που έχουν επιλέξει, με μια σημαντική αύξηση της τιμής του εισιτηρίου.

Αυτό είναι το διαφημιστικό βίντεο της εταιρείας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.