ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με 51 ευρώ… παίρνετε μερίδιο σε ένα μεσαιωνικό κάστρο!

Με 51 ευρώ… παίρνετε μερίδιο σε ένα μεσαιωνικό κάστρο!

Η κίνηση μετράει, λένε όλοι. Ομως πάντα υπάρχουν οι «δύσκολοι» όταν έρχεται αυτή η εποχή του χρόνου. Ποιο δώρο είναι κατάλληλο για αυτούς τους ανθρώπους, αναρωτιούνται οι δικοί τους.

Αν θέλει να ξεφύγει κανείς από τα τετριμμένα- ρούχα, αρώματα ή βιβλίο- υπάρχει μια ιδέα που έρχεται από τη Γαλλία. Και μπορεί να είναι της… τελευταίας στιγμής και αυτό το «δώρο» να μην χωρά κάτω από το δέντρο, αλλά σίγουρα θα είναι πρωτότυπο: μερίδιο σε ένα κάστρο με 51 ευρώ.

Στη Γαλλία κάνουν καμπάνια για ένα μεσαιωνικό κάστρο, στο Le Breuil-sous-Argenton. Μπορεί να είναι ετοιμόρροπο αυτή τη στιγμή- σίγουρα όχι η πιο εντυπωσιακή εικόνα για δώρο- αλλά όσοι κάνουν δωρεά για τη διάσωσή του, θα εξασφαλίσουν δια βίου δωρεάν είσοδο, ενώ θα μετέχουν και στη λήψη αποφάσεων για την αποκατάσταση του κάστρου, μεταξύ άλλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε τη συνέχεια στο instanews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.