ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Mia Khalifa: Μιλά για την πολυσυζητημένη σκηνή που την ώθησε εκτός πopνογραφίας (βίντεο)

Mia Khalifa: Μιλά για την πολυσυζητημένη σκηνή που την ώθησε εκτός πopνογραφίας (βίντεο)

H πρώην πλέον πoρνοστάρ αποκάλυψε τι είχε συμβεί στην σκηνή με το χιτζαμπ που την ανάγκασε να αποχωρήσει από την εpωτική βιομηχανία.

Μπορεί το πέρασμα της από την βιομηχανία ποpνό να ήταν ελάχιστης διάρκειας, όμως η παρουσία της έγινε κάτι παραπάνω από αισθητή.

Κάτι που εύκολα μπορεί να το διαπιστώσει κανείς, βλέποντάς το όνομά της να φιγουράρει στις κορυφαίες αναζητήσεις των sites με ερωτικo περιεχόμενο.

Ο λόγος που η Mia Khalifa αποχώρησε είναι πως μία από τις λίγες σκηνές που έκανε, ήταν φορώντας χιτζαπ.

Κάτι που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις από μουσουλμανικές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και του ISIS. Κάτι για το οποίο έχει μιλήσει πολλές φορές, καθώς δέχθηκε πολλές απειλές ακόμα και για την ζωή της.

Τώρα όμως για πρώτη φορά, μίλησε για το τι έγινε στα γυρίσματα της συγκεκριμένης σκηνής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC HardTalk.

«Τους είπα ξεκάθαρα πως θα κάνετε να με σκοτώσουν με αυτό», δήλωσε αρχικά.

Στην ερώτηση γιατί δεν τους είπε να σταματήσουν, είπε: «Εκφοβισμός. Φοβόμουν. Ήξερα πως αν έλεγα όχι, θα… Ξέρεις, δεν θα σε πίεζε κανείς να το κάνεις. Σε μία τέτοια περίπτωση αν σε πιέσει κάποιος, είναι βιασμός. Κανείς δεν πρόκειται να σε αναγκάσει να κάνεις σeξ, αλλά εγώ φοβόμουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχεις νιώσει ποτέ τον φόβο να μην φοβηθείς, αλλά και το άγχος να πεις κάτι. Όπως για παράδειγμα αν σε ένα εστιατόριο το φαγητό δεν είναι καλό και σε ρωτήσει η σερβιτόρα αν όλα είναι εντάξει. Ήμουν εκφοβισμένη, ήμουν νευρική».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.