ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το είδαμε και αυτό: 26χρονη παντρεύτηκε το… χαλί της – Με κανονική τελετή γάμου (βίντεο)

Το είδαμε και αυτό: 26χρονη παντρεύτηκε το… χαλί της – Με κανονική τελετή γάμου (βίντεο)

Ένας διαφορετικός γάμος. Μια 26χρονη ανύπαντρη μητέρα αποφάσισε να ενώσει την ζωή της με ένα χαλί.

Και ενώ πριν λίγο καιρό μία μητέρα παντρεύτηκε ένα δέντρο. Η Μπέκι Κοκς ντύθηκε στα λευκά και προχώρησε σε γάμο με το χαλί, το οποίο έχει ονομάσει Ματ. Η τελετή τα είχε όλα, ιερέα, νυφικό, καλεσμένους. Μάλιστα με σοβαρό ύφος ο τελετάρχης αναφερόμενος προς το χαλί, είπε «Υποθέτουμε, Ματ, από τη σιωπή σου ότι δέχεσαι τη Μπέκι για γυναίκα σου».

Όπως δήλωσε η 26χρονη αγόρασε το συγκεκριμένο χαλί πριν ένα χρόνο και αποφάσισε να του δείξει πόσο το αγαπάει. Όπως τόνισε όταν πάνε τα παιδιά για ύπνο εκείνη ξαπλώνει πάνω του και μοιράζεται μαζί του τις πιο προσωπικές της σκέψεις. Παράλληλα συμπλήρωσε πως αισθάνεται απεριόριστη χαρά βλέποντάς το και καθαρίζοντας το.

Η 26χρονη έφυγε από το γάμο αγκαλιά με το χαλί

«Μπορείτε να αγκαλιαστείτε» σημείωσε ο ιερέας μετά την τελετή και η 26χρονη, με το χαλί αγκαλιά, έφυγε από την τελετή ενώ οι καλεσμένοι την έραναν με ροδοπέταλα. Η είδηση έκανε το γύρω του κόσμου όπως βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/TheSun/status/1203907122817306624

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.