ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

»Αν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλάει»: Κι όμως με αυτό το κόλπο… θα το ξανακολλήσεις

»Αν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλάει»: Κι όμως με αυτό το κόλπο… θα το ξανακολλήσεις

Τα λεπτά ραγίσματα στο τζάμι, μπορείς να τα συγκρατήσεις με…σκόρδο.

Καλά διάβασες με σκόρδο!

Λιώσε μια σκελίδα σκόρδο και τον χυμό που θα βγει θα τον περάσεις πάνω από τα λεπτά ραγίσματα στο τζάμι.

Ο χυμός του σκόρδου είναι μία φυσική κόλλα. Όχι βέβαια πολύ δυνατή, αλλά εκτός από λεπτά ραγίσματα, μπορείς να κολλήσεις και χαρτιά μεταξύ τους, αν ασχολείσαι με χαρτοκοπτική και τα σχετικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και ξέρεις κάτι; να προτιμήσεις το σκόρδο όπου δεν χρειάζεται δυνατή κόλλα, γιατί εκτός των άλλων, θα διώξει και τα μικρόβια και δεν είναι τοξικό όπως οι κόλλες που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.