ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έτσι θα εξοντώσετε τα κουνούπια μια και καλή (βίντεο)

Έτσι θα εξοντώσετε τα κουνούπια μια και καλή (βίντεο)

Τα κουνούπια αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του καλοκαιριού, καθώς όχι μόνο διαταράσσουν τη γαλήνη μας, αλλά αφήνουν τα «σημάδια» τους και στο σώμα μας και στα νεύρα μας.

Υπάρχει, όμως, ένα κόλπο για να τα εξοντώσετε μια και καλή χωρίς να χρησιμοποιήσετε κανενός είδους επικίνδυνο χημικό ή άλλη σχετική ουσία. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μπουκάλι με ανθρακούχο νερό και έναν μεγάλο, δυνατό, ανεμιστήρα δαπέδου.

Ανοίξτε λίγο το μπουκάλι με το ανθρακούχο νερό, ώστε να επιτρέψετε στο διοξείδιο του άνθρακα που περιέχει να βγαίνει λίγο λίγο έξω από αυτό. Τα κουνούπια είναι γνωστό ότι έλκονται πολύ από το διοξείδιο του άνθρακα, το οποίο μυρίζουν στην ατμόσφαιρα. Στη συνέχεια βάλτε σε λειτουργία τον ανεμιστήρα που θα έχετε τοποθετήσει σχετικά κοντά στο μπουκάλι.

Προσοχή: βάλτε ένα προστατευτικό πλέγμα, σαν τούλι, στο πίσω μέρος του ανεμιστήρα, εκεί όπου «ρουφάει» τον αέρα. Τα κουνούπια θα παρασυρθούν από το δυνατό ρεύμα αέρα αναρρόφησης του ανεμιστήρα και θα κολλήσουν πάνω στο πλέγμα, αδυνατώντας να ξεφύγουν.

Στο τέλος, ψεκάστε το πλέγμα με ένα μίγμα καθαρού οινοπνεύματος, για να εξοντώσετε τα κουνούπια. Το οινόπνευμα είναι απόλυτα υγιές και ασφαλές, εξατμίζεται μετά τη χρήση και δεν αφήνει χημικά κατάλοιπα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.