ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με αυτό το «κολπάκι» θα παραμείνουν μαλακά τα μπισκότα

Με αυτό το «κολπάκι» θα παραμείνουν μαλακά τα μπισκότα

Όλοι μας, αναζητούμε τρόπους προκειμένου τα αγαπημένα μας μαλακά μπισκότα που φτιάξαμε να παραμείνουν και το επόμενο πρωί μαλακά.

Ακόμα όμως κι αν συμβεί αυτή η αναποδιά, το πράγμα σώζεται. Δεν χρειάζεται να τα πετάξεις ή να τα φας όπως έγιναν, καθώς η λύση κρύβεται στην… ψωμιέρα.

Ο κανόνας λέει πως κρατάμε μπισκότα και άλλα φουρνιστά εδέσματα μαλακά προσθέτοντας απλώς μια φέτα λευκού ψωμιού (ή ψωμιού για τοστ) στο δοχείο με τα μπισκότα. Ένα δοχείο που οφείλει να κλείνει αεροστεγώς φυσικά.

Κέικ, μπισκότα, κουλουράκια και μάφινς θα διατηρήσουν τη μαλακή τους υφή, παραμένοντας φρέσκα για πολύ μεγαλύτερο διάστημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα μπισκότα απορροφούν την υγρασία που απελευθερώνει το ψωμί και διατηρούνται. Αυτό δουλεύει και με μπισκότα που έχουν σκληρύνει ήδη, φτάνει το λευκό ψωμί να είναι φρέσκο για να έχει να βγάλει υγρασία…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.