Αυτά είναι τα πέντε πιο συνηθισμένα ερωτικά όνειρα που βλέπουμε – Τι σημαίνουν

Μια ειδική ρίχνει φως στο υποσυνείδητό μας

Αυτά είναι τα πέντε πιο συνηθισμένα ερωτικά όνειρα που βλέπουμε – Τι σημαίνουν

Η Lauri Loewenberg, dream expert εξηγεί τα βασικά και πιο συνηθισμένα όνειρα που μας αναστατώνουν και ρίχνει φως στο υποσυνείδητό μας.

Σεξ με πρώην

Αυτό μπορεί να σας ξυπνήσει σε πανικό ανάλογα με το πώς τελείωσαν τα πράγματα με τον εν λόγω πρώην. Το να ονειρεύεστε έναν πρώην δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θέλετε να επιστρέψετε σε αυτόν – ειδικά αν είστε καλά σε μια νέα σχέση. Ο Loewenberg λέει ότι τέτοια όνειρα θα μπορούσαν να προέρχονται από ομοιότητες μεταξύ της προηγούμενης και της τρέχουσας σχέσης σας.

Σεξ με έναν φίλο

Είτε τους είδατε, είτε είχατε μια καταπληκτική κλήση Zoom με τους καλύτερους σας φίλους και, στη συνέχεια, ξαφνικά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο όνειρο σας. “Ένα τέτοιο όνειρο ουσιαστικά είναι μια βαθύτερη σύνδεση με κάποιον σε κάποιο επίπεδο συναισθηματικό ή ψυχολογικό”, λέει η Loewenberg.

Σεξ με έναν συνάδελφο

Αν βρεθείτε να ονειρεύεστε μια άγρια σeξουαλική φαντασίωση με έναν συνάδελφο που πάντα συμπαθούσατε αλλά δεν τον βρίσκατε ελκυστικό, αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε υποσυνείδητα ερωτευτεί. Θυμηθείτε, πολλές φορές τα όνειρα του σεξ αφορούν περισσότερο μια ψυχολογική σύνδεση που χρειάζεστε παρά μια φυσική σύνδεση που θέλετε”. Aπλώς κάτι σε αυτόν σας τραβά την προσοχή και τον εκτιμάτε.

Σεξ με πολλά άτομα ταυτόχρονα

To να… πέσει συνωστισμός στο κρεβάτι σου μπορεί να σημαίνει ότι έχεις πάρα πολλά πράγματα στη ζωή σου ή στο μυαλό σου και πρέπει να επικεντρωθείς σε ένα πράγμα κάθε φορά” λέει η Loewenberg.

Σεξ μεταξύ του συντρόφου σας και κάποιου άλλου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τι γίνεται όμως αν ονειρεύεστε ότι ο σύντροφός σας σας απατά; “Μπορεί να σημαίνει ότι αυτός ή αυτή δίνει πολύ χρόνο και προσοχή σε κάτι άλλο που σε κάνει να νιώθεις παραμελημένη”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.