ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Έτσι καθαρίζουν τα μαύρα σημάδια και τα καμμένα λίπη από τον πάτο του τηγανιού

Τα τρία υλικά που θα χρειαστείτε

Έτσι καθαρίζουν τα μαύρα σημάδια και τα καμμένα λίπη από τον πάτο του τηγανιού

Με τρία υλικά που όλοι έχετε στην κουζίνα μπορείτε εύκολα να εξαφανίσετε τα μαύρα σημάδια από κάψιμο στο πίσω μέρος του τηγανιού σας.

Τα αδύναμα εγκαύματα που δεν έχουν προλάβει να μετατραπούν σε μαύρη κρούστα μπορούν να αφαιρεθούν από τον πάτο του τηγανιού με μούλιασμα σε νερό και με την προσθήκη ενός ήπιου απορρυπαντικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πως μπορείτε να αφαιρέσετε όμως έντονα καψίματα από δύσκολα υλικά όπως η καμμένη καραμέλα; Μην χρησιμοποιήσετε σε καμία περίπτωση πιρούνια ή μαχαίρια και γδάρετε στα σκέυη σας, γιατί υπάρχει λύση και βρίσκεται στην κουζίνα σας.

Τρία υλικά που εξαφανίζουν τα μαύρα σημάδια

  1. Το ξύδι βοηθά στην αντιμετώπιση των εγκαυμάτων ζάχαρης σε εμαγιέ γλάστρες και σκεύη από ανοξείδωτο χάλυβα
  2. Η μαγειρική σόδα αφαιρεί τις εναποθέσεις ζάχαρης σε γλάστρες από σμάλτο και μαγειρικά σκεύη από ανοξείδωτο χάλυβα
  3. Το αλάτι αφαιρεί γρήγορα την καμένη μαρμελάδα ή μαρμελάδα από οποιοδήποτε πιάτο
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.