ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ne-Yo: Η πρώην σύντροφος του αποκαλύπτει τον λόγο που χώρισαν – «Ήθελε συνέχεια… τρίο» (βίντεο)

«Απατήσαμε ο ένας τον άλλο, αλλά μαζί. Αν αυτό έχει νόημα»

Ne-Yo: Η πρώην σύντροφος του αποκαλύπτει τον λόγο που χώρισαν – «Ήθελε συνέχεια… τρίο» (βίντεο)

Σε «πικάντικες» αποκαλύψεις προχώρησε η πρώην αρραβωνιαστικιά του ράπερ Ne-Yo, εξηγώντας για ποιο λόγο χώρισε από τον ράπερ πριν από περίπου μια δεκαετία.

Συγκεκριμένα, η Monyetta Shaw-Carter παραχώρησε συνέντευξη στο κανάλι «Haus of Aaron» και δήλωσε πως αφορμή για να διαλυθεί η σχέσης της με τον Ne-Yo ήταν η επιθυμία του να υπάρχουν κι άλλες γυναίκες στο κρεβάτι τους, εκτός από την ίδια.

«Απατήσαμε ο ένας τον άλλο, αλλά μαζί. Αν αυτό έχει νόημα», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια, ύψωσε τρία δάχτυλα, προκειμένου να εξηγήσει ότι εννοεί πως έκαναν τρίο.

«Δοκιμάζαμε πράγματα μαζί. Και στην πραγματικότητα, δεν είναι απιστία αν είσαι οκ με αυτό. Όμως, στη συνέχεια, όλο αυτό ξεκίνησε σιγά σιγά να μην του φτάνει», εξήγησε η Monyetta Shaw-Carter.

«Έλεγα ότι, ”Λοιπόν, όχι, δεν υπέγραψα για να το κάνω αυτό κάθε μέρα”. Έγινε πρόβλημα όταν το ήθελε πολύ», πρόσθεσε η ίδια.

Η σταρ του ριάλιτι «Real Housewives of Atlanta» αποκάλυψε επίσης, πως σαν ζευγάρι «πειραματίζονταν» συχνά, όμως έκαναν τρίο μόνο 1-2 φορές τον χρόνο.

Ωστόσο, αργότερα ο Ne-Yo το αποζητούσε συνεχώς. «Του είπα “αν θες αυτό, σημαίνει πως δεν με θες”. Όσο κι αν προσπάθησα να το προσδιορίσω ως κάτι πικάντικο που κάνουμε σαν ζευγάρι μια στο τόσο, δεν ήταν αρκετό. Αλλά, είναι αυτό που είναι», κατέληξε.

Το πρώην ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2010, ενώ χώρισαν τρία χρόνια αργότερα, το 2013, μόλις δύο μήνες πριν από τον προγραμματισμένο γάμο τους. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τη Μάντελιν και τον Μέισον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.