ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Survivor: Το «καρφί» της Μ.Αντωνά για την Σοφιάνα Αβραμάκη – Η ανάρτηση που την εκθέτει (φώτο)

Τι έγραφε η Μαρία Αντωνά για την Σοφιάνα Αβραμάκη

Survivor: Το «καρφί» της Μ.Αντωνά για την Σοφιάνα Αβραμάκη – Η ανάρτηση που την εκθέτει (φώτο)

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ άναψε φωτιές στo Survivor, καθώς υποστήριξε ότι ο Άρης Σοϊλέδης έχει έρθει… κοντά με την Σοφιάνα Αβραμάκη, παρόλο που έχει σχέση με την Μαρία Αντωνά. 

Η σύντροφος του Άρη, Μαρία Αντωνά, πήρε θέση για όσα είπε ο Εμμανουήλ αλλά και για τον τσακωμό του ποδοσφαιριστή με τον Τάκη Καραγκούνια. Μία ανάρτηση στο twitter όπου κάνει διάλογο με τον κολλητό του Άρη, «καίει» την ίδια αλλά τη Σοφιάνα.

Η Μαρία Αντωνά είχε πει στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» τη Δευτέρα (18/4) πως δεν θα μπει στη διαδικασία να απαντήσει σε τέτοια λόγια και πως δεν θα κάνει ριάλιτι, κάτι όμως που έκανε στα social media, ενώ από την άλλη προκαλεί ερωτήματα αυτά που γράφει για τη Σοφιάνα μαζί με τον φίλο του ποδοσφαιριστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.