ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τέσσερις λόγοι που μπορεί να ευθύνονται για την έλλειψη ερωτικής επιθυμίας

Πριν σας πάρει από κάτω δείτε τι μπορεί να ευθύνεται για την έλλειψη ερωtικής διάθεσης

Τέσσερις λόγοι που μπορεί να ευθύνονται για την έλλειψη ερωτικής επιθυμίας

Η διάθεση για σεξ μπορεί να χάνεται κάποιες περιόδους, να μειώνεται, να φθείρεται η έλξη που νιώθει κάποιος για τον/την σύντροφό του, να υπάρχει έλλειψης διάθεσης λόγω άγχους ή κούρασης.

Και αν τα παραπάνω είναι φυσιολογικά υπάρχουν και οργανικοί λόγοι που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην ερωtική ζωή ενός άνδρα και θα πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα πριν το το πρόβλημα διογκωθεί.

Δείτε τι μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στο πόσο συχνά θέλει να κάνει σεξ ένας ενήλικας.

Κάπνισμα

Το κάπνισμα μειώνει τις αντοχές του οργανισμού μας με αποτέλεσμα να νιώθουμε κουρασμένοι πολλές φορές χωρίς να είμαστε στην πραγματικότητα. Επίσης το κάπνισμα επηρεάζει και τη κυκλοφορία του αίματος, επομένως και τη στύση, ενώ μειώνει την τεστοστερόνη που έχει σαν τελικό αποτέλεσμα την μειωμένη διάθεση.

Αλκοόλ

Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, δηλαδή περίπου 15 ποτήρια την εβδομάδα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο κρεβάτι ενός άνδρα, αφού μειώνει και αυτό, όπως το τσιγάρο, την τεστοστερόνη.

Φαρμακευτική αγωγή

Πολλά φάρμακα έχουν σαν παρενέργεια την μείωση της λίμπιντο, κυρίως τα φάρμακα που σχετίζονται με τις αυπνίες και την κατάθλιψη.

Χρόνιες παθήσεις

Ο διαβήτης τύπου 2, η παχυσαρκία, η υψηλή αρτηριακή πίεση, η υψηλή χοληστερόλη είναι από τις πιο συχνές αιτίες που κάποιος άνδρας έχει μειωμένη διάθεση για σεξ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.