ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Μαρία της γειτονιάς» και «Σοράγια» ποζάρουν μαζί 26 χρόνια μετά (φωτο)

Η τηλενουβέλα είχε κερδίσει χιλιάδες θαυμαστές σε όλο τον κόσμο

«Μαρία της γειτονιάς» και «Σοράγια» ποζάρουν μαζί 26 χρόνια μετά (φωτο)

Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από την προβολή της σειράς, όμως οι τηλεθεατές που έβλεπαν τη «Μαρία της γειτονιάς» σίγουρα θυμούνται το μίσος που έτρεφε η Σοράγια για τη Μαρία.

Η τηλενουβέλα είχε κερδίσει χιλιάδες θαυμαστές, με τους δείκτες τηλεθέασης να σημειώνουν υψηλά ποσοστά κάθε μέρα προβολής της.

Φυσικά, ανάμεσα στο καστ, υπήρχαν και οι χαρακτήρες που ξεχώρισαν. Μεταξύ αυτών, εκτός φυσικά από την πρωταγωνίστρια, Ταλία, ήταν και η Σοράγια, η «κακιά» της υπόθεσης, την οποία υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία η Ιτατί Καντοράλ.

26 χρόνια μετά το φινάλε της δημοφιλούς σειράς, οι δύο πρωταγωνίστριες ξέχασαν το μίσος που τις χώριζε, λόγω του Λουίς Φερνάντο, τον οποίο διεκδικούσαν και φωτογραφήθηκαν μαζί.

Το στιγμιότυπο μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram η «Σοράγια» και γρήγορα έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με τους φαν της σειράς να την αναδημοσιεύουν στα social media.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @itatic_oficial

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.