ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΔΕΘ: Οι εμφανίσεις της Π.Μπαζιάνα και της Νοτοπούλου

ΔΕΘ: Οι εμφανίσεις της Π.Μπαζιάνα και της Νοτοπούλου

Μεταξύ των πιο σικάτων παρουσιών στην ΔΕΘ ήταν η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα Περιστέρα Μπαζιάνα και η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου, που έκανε την πρεμιέρα της με ομιλία στη ΔΕΘ, η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου, η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά και η πρώην υπουργός Θεοδώρα Τζάκρη..

Η σύζυγος του πρωθυπουργού εμφανίστηκε στο πλάι του Αλέξη Τσίπρα χαμογελαστή, ντυμένη σε σκοτεινά χρώματα, με ένα κυπαρισσί κρουαζέ φόρεμα με άνοιγμα V, το οποίο φώτισε με έντονα κόκκινο κραγιόν

Αίσθηση προκάλεσε η ενδυματολογική επιλογή της υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνας Νοτοπούλου, η οποία επέλεξε ένα κατακόκκικο κοστούμι με μία λευκή μπλούζα, προφανώς γιατί ήθελε να ξεχωρίσει με την πρώτη της ομιλία μπροστά σε κοινό, σε ώρα υψηλής τηλεθέασης, στη ΔΕΘ.

Η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου προτίμησε ένα πιο αυστηρό ντύσιμο με σκούρο κοστούμι και κάθισε διακριτικά ακριβώς πίσω από την Περιστέρα Μπαζιάνα για να βρίσκεται στο κάδρο των φωτογράφων.

Η πρώην υπουργός Θεοδώρα Τζάκρη επέλεξε ένα λευκό φόρεμα με δαντελένιες λεπτομέρειες και άκρως εκκεντρικές γόβες με χρυσές λεπτομέρειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.