ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πανσέληνος Αυγούστου: Τα τέσσερα ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο

Αυτή η πανσέληνος είναι επίσης γνωστή ως πανσέληνος «οξύρρυγχος»

Πανσέληνος Αυγούστου: Τα τέσσερα ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο

Το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του, αλλά όχι πριν η τελευταία πανσέληνος της χρονιάς κοσμήσει τον ουρανό στις 12 Αυγούστου στις 4:35 π.μ. στο προοδευτικό ζώδιο του Υδροχόου.

Αυτή η πανσέληνος είναι επίσης γνωστή ως πανσέληνος «οξύρρυγχος», που πήρε το όνομά της από την περίοδο του καλοκαιριού κατά την οποία κορυφώνονται τα ψάρια οξύρρυγχος

.Πνευματικά, πάντα μια πανσέληνος είναι ιδανική στιγμή για να λύσετε εκκρεμότητες και να απελευθερώσετε οτιδήποτε δεν σας εξυπηρετεί πλέον, όπως κακές συνήθειες, καταστάσεις και τοξικές σχέσεις. Δεδομένου ότι αυτό το φεγγάρι είναι υπερπανσέληνος, τα βαθιά φυλαγμένα συναισθήματα θα βγουν στην επιφάνεια.

«Η πανσέληνος είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο και σε τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Βόρειο Δεσμό, φέρνοντας δυνατή ενέργεια», λέει στο Bustle η αστρολόγος Erin River Sunday. Κάποιοι θα περάσουν δύσκολα. Για άλλους όμως, αυτή η σελήνη θα μπορούσε να είναι μια καλή στιγμή για να κάνουν μια παύση και να πάρουν μια ανάσα. Δεδομένου ότι βρίσκεται στον Υδροχόο που κάνει αλλαγές, αυτές οι αλλαγές θα μας βοηθήσουν να απελευθερωθούμε από ξεπερασμένες προσδοκίες. Είτε βρίσκεστε στα πρόθυρα μιας δημιουργικής ανακάλυψης είτε μιας καθαρτικής στιγμής, θεωρήστε αυτή την αισιόδοξη πανσέληνο ως ένα πράσινο φως για να προχωρήσετε μπροστά.

Τα ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την πανσέληνο του Αυγούστου

Κριοί

Διανύετε ένα τυχερό καλοκαίρι με τον ευοίωνο Δία να σας χαμογελάει, Κριοί, και τα πράγματα θα συνεχίσουν να είναι γόνιμα, καθώς ο αισιόδοξος Υδροχόος φωτίζει τον κοινωνικό σας κύκλο. Μπορεί να νιώσετε μια αίσθηση πληρότητας και ανήκειν σε κάποιο πρόσωπο ή μια φιλική ομάδα. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να στηριχτείτε σε αυτούς για να πετύχετε τους φιλόδοξους στόχους σας.

Καρκίνοι

Η εποχή του Λέοντα έχει επιταχύνει τα πάντα και αναζητάτε ένα απαραίτητο διάλειμμα. Η έντονη πανσέληνος θα μπορούσε να σας ενθαρρύνει να επιβραδύνετε και να αναλύσετε λογικά τα συναισθήματά σας. Προσπαθήστε να απομακρύνετε τα συναισθηματικά εμπόδια που σας εμποδίζουν να το κάνετε αυτό και αφήστε πίσω τα πράγματα που σας κρατούν πίσω τον τελευταίο καιρό.

«Οι Καρκίνοι απολαμβάνουν εδώ και αρκετό καιρό τη λάμψη της Αφροδίτης που διελαύνει στο ζώδιο τους, αλλά με την αναχώρησή της στον Λέοντα την ημέρα της Πανσελήνου, θα έρθει η ώρα να σοβαρευτούν ξανά», λέει η Sunday. «Αυτή η πανσέληνος θα τους δώσει τη δυνατότητα να διοχετεύσουν πρακτικά τα συναισθήματά τους και να μην μένουν μόνο στη θεωρία».

Ζυγοί

Τα πράγματα βελτιώνονται στον ερωτικό τομέα, Ζυγοί. Όμως με την πανσέληνο στο άλλο ζώδιο του αέρα, τον Υδροχόο, μπορεί να βρείτε τον ρομαντισμό να είναι διαφορετικός από ό,τι έχετε συνηθίσει. Αυτό θα σας οδηγήσει να κάνετε τεράστιες αλλαγές στις σχέσεις σας και στη ρουτίνα της αυτοφροντίδας σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και μη φοβάστε τίποτα.

«Αυτή η πανσέληνος στον Υδροχόο θα είναι υποστηρικτική για τους Ζυγούς, επειδή είναι ιδιαίτερα πρακτική», εξηγεί η Sunday.

Αιγόκεροι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Αιγόκεροι θα βρουν αυτή την ευθυγράμμιση που ωφελεί τις υλικές τους ανέσεις. Δεδομένου ότι ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Υδροχόου μοιράζεται με τον κυρίαρχο πλανήτη του Αιγόκερω, τον Κρόνο, οι Αιγόκεροι θα πάρουν μια ώθηση αυτοπεποίθησης και αίσθησης ασφάλειας από την επιρροή του Κρόνου – αντί για υπαρξιακές εσωτερικές σκέψεις και συναισθήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.