ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτή είναι η καλύτερη παραλία στην Ευρώπη για το 2019 (βίντεο)

Αυτή είναι η καλύτερη παραλία στην Ευρώπη για το 2019 (βίντεο)

Σύμφωνα με την μεγαλύτερη ταξιδιωτική πλατφόρμα στον κόσμο, το Tripadvisor, η καλύτερη παραλία στην Ευρωπή είναι στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην περιοχή San Sebastián.

Ο λόγος για την παραλία La Concha μια αστική ακτή της πόλης του San Sebastián, η οποία βρίσκεται στον κόλπο της La Concha στη Χώρα των Βάσκων. Πρόκειται για μια αμμώδη παραλία με ένα ρηχό υπόστρωμα, στο οποίο η διακύμανση της παλίρροιας επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την περιοχή που είναι διαθέσιμη για χρήση.

Το εκπληκτικό της σχήμα, το γραφικό σκηνικό της και το αστικό τοπίο του 19ου αιώνα έχουν κάνει τη περιοχή πολύ δημοφιλής, καθώς συχνά αναφέρεται ως μία από τις ομορφότερες και πιο διάσημες παραλίες στην Ευρώπη.

Δείτε την:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.