ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θα πάρουν «φωτιά» τα σεντόνια του: Το ζώδιο που θα κάνει το περισσότερο σεξ αυτό το καλοκαίρι

Είτε είστε single είτε σε σχέση, τώρα είναι η στιγμή να κάνετε τα πράγματα λίγο πιο πικάντικα

Θα πάρουν «φωτιά» τα σεντόνια του: Το ζώδιο που θα κάνει το περισσότερο σεξ αυτό το καλοκαίρι

Όλοι έχουμε ακούσει τους καλοκαιρινούς έρωτες, αλλά φέτος όλα δείχνουν ότι τα περισσότερα ζώδια θα έχουν έντονη σεξουαλική ζωή -singles και μη.

Με τους πλανήτες να υπόσχονται πικάντικες στιγμές ετοιμαστείτε να ζήσετε νέες εμπειρίες στο κρεβάτι, να ζήσετε έντονα πάθη και ακόμα πιο έντονους οργασμούς.

Ωστόσο, σύμφωνα με την αστρολογία υπάρχει ένα ζώδιο που αναμένεται να κάνει το περισσότερο σεξ αυτό το καλοκαίρι. Και αυτό δεν είναι άλλο από τον Λέοντα.

Το καλοκαίρι σας ανεβάζει τη λίμπιντο και υπόσχεται να «βρυχηθείτε» «hell yes!». Με όλη την κοσμική ενέργεια να σας φωνάζει να πάρετε τα πάνω σας, να βγείτε από το comfort zone σας και να πειραματιστείτε, σύντομα θα καταλάβετε ότι κοιτάζετε τη ζωή και το σεξ από μια εντελώς διαφορετική γωνία.

Είτε είστε single είτε σε σχέση, τώρα είναι η στιγμή να κάνετε τα πράγματα λίγο πιο πικάντικα και να ζωηρέψετε τον τρόπο που βιώνετε την απόλαυση, είτε ανακαλύπτοντας ένα νέο φετίχ ή ένα sex toy που δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ.

Οι singles σίγουρα θα συνειδητοποιήσετε ότι σας δείχνουν το ενδιαφέρον τους άτομα που δεν ανήκουν στο κλασικό target group τους, κάτι που σημαίνει ότι έχετε πολλές ευκαιρίες να περάσετε καλά αυτό το καλοκαίρι -πάντα με προσοχή, συναινετικά και με τις κατάλληλες προφυλάξεις!

Η κοινωνική σας ζωή θα πάρει τα πάνω της τους επόμενους μήνες, κάτι που θα συνεχιστεί και το 2023. Αυτό θα ευνοήσει όσους θέλουν να γνωρίσουν κάποιον hot και spicy μέσα από κοινούς γνωστούς ή online dating.

Ο γενέθλιος μήνας επίσης θα φέρει πολλές πικάντικες εκπλήξεις, οπότε μιλήστε καθαρά για αυτό που θέλετε -και για το πώς το θέλετε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα μέσα Αυγούστου, όσοι έχετε σοβαρή σχέση θα βιώσετε μια σημαντική αλλαγή, ενώ όσοι είστε μόνοι ίσως να βρείτε αυτόν που θα σας εξιτάρει με τρόπους που θα σας κάνει να τον παρακαλάτε να μείνει στη ζωή σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.