Survivor 2022: Ο Βαλάντης αποχώρησε και οι Διάσημοι «τρελάθηκαν» από τη χαρά τους (βίντεο)

Απείχε από τη διαδικασία ο Βαλάντης

Survivor 2022: Ο Βαλάντης αποχώρησε και οι Διάσημοι «τρελάθηκαν» από τη χαρά τους (βίντεο)

Ήταν από την πρώτη μέρα ο παίκτης που απασχόλησε όσο κανείς άλλος στο Survivor 2022, ωστόσο ο Βαλάντης αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε προκαλέσει «θύελλα» αντιδράσεων με τη χυδαιότητα που ξεστόμισε κατά της Ευρυδίκης. Αυτό ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους συμπαίκτες του, που ούτως ή άλλως στους περισσότερους εξ αυτών δεν ήταν και ιδιαίτερα αγαπητός λόγω της συμπεριφοράς του.

Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες μετά και το απαράδεκτο περιστατικό με την Ευρυδίκη τον έκαναν όλοι πέρα, με τον Βαλάντη να ζητά ακόμη και από το κοινό να τον ψηφίσει για να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Το «τρικ» των Διασήμων για να διώξουν τον Βαλάντη

Στο Συμβούλιο της Δευτέρας οι Διάσημοι αποφάσισαν να βγάλουν στον τάκο τον Γιωρίκα Πιλίδη, με την ελπίδα ότι ο κόσμος θα εκτιμήσει τις αγωνιστικές του ικανότητες και το γεγονός ότι έχει προσφέρει πολλές νίκες στην ομάδα του. Από την άλλη ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία, έδωσε ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Θανάση Βισκαδουράκη, θεωρώντας πως ο ηθοποιός είναι εξίσου δημοφιλής και θα καταφέρει να αναμετρηθεί με τον Βαλάντη.

Απείχε από τη διαδικασία ο Βαλάντης

Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού ο Βαλάντης επέλεξε να απέχει από την διαδικασία και να ενημερωθεί στη συνέχεια για την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Survivor 2022: Αποχώρησε και οι Διάσημοι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς

Το κοινό, λοιπόν, αποφάσισε όντως να διώξει τον Βαλάντη από το ριάλιτι, όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, με τον τραγουδιστή να επιστρέφει στην Ελλάδα.

Μάλιστα, μόλις ανακοινώθηκε η αποχώρησή του, οι Διάσημοι ξέσπασαν σε πανηγύρια και αγκαλιάζονταν σαν να κέρδισαν το… πρωτάθλημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.