ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γνωστός youtuber φέρεται να έκλεψε 30.000 ευρώ από χρηματοκιβώτιο καταστήματος

Είναι από τη Θεσσαλονίκη αλλά κάνει καριέρα στην Αθήνα

Γνωστός youtuber φέρεται να έκλεψε 30.000 ευρώ από χρηματοκιβώτιο καταστήματος

Στο «φως» της δημοσιότητας, ήρθε σήμερα το πρωί ένα νέο συμβάν, το οποίο αφορά πασίγνωστο youTuber και influencer, ο οποίος είναι από τη Θεσσαλονίκη αλλά κάνει καριέρα στην Αθήνα.

Γνωστός youtuber φέρεται να έκλεψε 30 χιλιάδες ευρώ από χρηματοκιβώτιο καταστήματος ενός γνωστού παρουσιαστή (ο οποίος έχει αυτή τη στιγμή εκπομπή στην τηλεόραση).

Ο παρουσιαστής, έχει αποδείξεις για την κλοπή των χρημάτων κι έχει ήδη κινηθεί δικαστικά και αναμένεται να γίνει η δίκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η δίκη θα γίνει άμεσα με τον παρουσιαστή να έχει ακλόνητες αποδείξεις για το συμβάν. Ο παρουσιαστής ωστόσο δεν θέλησε να κάνει καμία δημόσια δήλωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.