ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τάμτα και Κατερίνα Ντούσκα- Πως θα εμφανιστούν στην Eurovision

Τάμτα και Κατερίνα Ντούσκα- Πως θα εμφανιστούν στην Eurovision

Πολύ διαφορετικές αλλά εξίσου εντυπωσιακές.

Η ώρα της Eurovision είναι πλέον μία ανάσα μακριά και σε μόλις έναν μήνα από τώρα θα απολαύσουμε στη σκηνή της την Κατερίνα Ντούσκα και την Τάμτα. Ελλάδα και Κύπρος έχουν κληρωθεί να εμφανιστούν στον Α’ Ημιτελικό, κάνοντας την 14η Μαΐου τη μέρα που θα συντονιστούμε μαζικά για να στηρίξουμε τις συμμετοχές μας.

Αυτό που σίγουρα ήθελες να μάθεις, όμως, είναι τι θα επιλέξουν να φορέσουν οι δυο σταρ και η περίοδος της άγνοιάς σου τελειώνει εδώ. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την Τάμτα να πραγματοποιεί μία πολύ σέξι εμφάνιση, με μία δημιουργία των Mi-Ro, πιο αποκαλυπτική από αυτήν της Ελένης Φουρέιρα και του Fuego. H Κατερίνα, από την άλλη, θα κινηθεί σε πιο ρομαντικό πλαίσιο, έχοντας επιλέξει μία δημιουργία των Deux Hommes.

Για την Τάμτα αναφέρθηκε:

«Την πιο σέξι της εμφάνιση η Τάμτα θα την κάνει στη σκηνή της Eurovision»

«Ειλικρινά θα δείτε την πιο σέξι ντίβα της φετινής Eurovision γιατί μπορεί να είναι σέξι, αλλά δεν είναι καθόλου φθηνό»

«Αν είδαμε πέρσι στη σκηνή της Eurovision της Beyonce, φέτος θα δούμε τη Madonna»

Όσο για την Κατερίνα Ντούσκα:

«Η όλη εμφάνιση θα είναι ρομαντική, αέρινη, θεατρική και ατμοσφαιρική»

«Θα έχει μερικά θεατρικά στοιχεία, δηλαδή θα έχει το τούλι που βλέπουμε και στο βίντεο κλιπ, θα έχει δαντέλες αρκετές»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δε θα είναι ροζ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.