ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηγετικό μέλος της CIA σε ρόλο κομπάρσου στο Game of Thrones

Ηγετικό μέλος της CIA σε ρόλο κομπάρσου στο Game of Thrones

Ντυμένος ζητιάνος και κρατώντας ένα μπολ με σούπα, ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής της CIA, έπαιξε τον δικό του – μικρό – ρόλο στο πρόσφατο επεισόδιο του Game Of Thrones.

Η αλήθεια είναι πως σχεδόν όλοι οι Αμερικανοί θα επιθυμούσαν να κάνουν ένα πέρασμα από τον κόσμο του Game Of Thrones που μπαίνει στην τελική ευθεία για το μεγάλο του φινάλε. Η τεράστια επιτυχία της σειράς δεν αφήνει περιθώρια για δισταγμούς. Από την άλλη, να παίζει τον ρόλο ενός κομπάρσου σε αυτήν ένας πρώην αναπληρωτής διευθυντής της CIA, δεν είναι κάτι που διαβάζει κανείς κάθε μέρα.

Ο Ντέιβιντ Κοέν, πρώην αναπληρωτής διευθυντής της CIA, εντοπίστηκε ανάμεσα στους κομπάρσους του δεύτερου επεισοδίου του τελευταίου κύκλου του Game Of Thrones, που προβλήθηκε την Κυριακή.

«Ένα από τα πλεονεκτήματα του να δουλεύει κανείς στην CIA είναι τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Προφανώς αυτό εκτείνεται και σε άλλους… κόσμους» έγραψε στον επίσημο λογαριασμό της, η υπηρεσία μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ. Σε αυτό παρέθετε τη φωτογραφία του πρώην επικεφαλής στη CIA, όπως εμφανίστηκε στο πρόσφατο επεισόδιο του Game Of Thrones. «Μικρά μου πουλάκια, να έχετε το νου σας για έναν πρώην αναπληρωτή διευθυντή μας, που θα κυκλοφορεί στο Γουέστερος στο αποψινό επεισόδιο» συνέχισε το tweet.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν πέρασαν 20 λεπτά από το spoiler alert – tweet της CIA και ο Ντέιβιντ Κοέν απάντησε αστειευόμενος. «Ωραίος τρόπος να εκθέτει κανείς την κάλυψή μου» σημείωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.