ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

MasterChef 3: Αυτοί είναι οι δυο φιναλίστ που θα διεκδικήσουν τον τίτλο στον διαγωνισμό μαγειρικής

MasterChef 3: Αυτοί είναι οι δυο φιναλίστ που θα διεκδικήσουν τον τίτλο στον διαγωνισμό μαγειρικής

Τη θέση τους στον μεγάλο τελικό του MasterChef 3 διεκδικούσαν απόψε οι Μανώλης, Χρήστος και Σπυριδούλα οι οποίοι μπήκαν στην κουζίνα με σκοπό να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Ο πρώτος που πέρασε στον τελικό ήταν η Σπυριδούλα η οποία κέρδισε την ασυλία που χάριζε η επιτυχία στο Mystery Box. Στη συνέχεια Χρήστος και Μανώλης διαγωνίστηκαν στη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου και ήταν αυτή η δοκιμασία που έκρινε το αποτέλεσμα.

Ένας κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό του MasterChef και αυτός ήταν ο Μανώλης. Ο παίκτης, στο άκουσμα του αποτελέσματος δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του ενώ ο Χρήστος δεν μπορούσε να πιστέψει πως αποχωρεί μια ανάσα από τον τελικό.

Μανώλης και Σπυριδούλα είναι οι δυο φιναλίστ που θα διαγωνιστούν για τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.