ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

MasterChef: Tελικά χώρισε η Σπυριδούλα ή όχι; – Τι δήλωσε;

MasterChef: Tελικά χώρισε η Σπυριδούλα ή όχι; – Τι δήλωσε;

Η απουσία του αρραβωνιαστικού της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη από τον τελικό του MasterChef 3 έκανε τις «κακές γλώσσες» του Twitter να αφηνιάσουν.

Πολλοί χρήστες του Twitter, βλέποντας τον τελικό του MasterChef 3, άρχισαν να αναρωτιούνται πού είναι αρραβωνιαστικός της, ενώ ορισμένοι βγάζοντας κακία άρχισαν να υποστηρίζουν πως «την έκανε» βλέποντας τον χαρακτήρα της συντρόφου του. «Και στο live λείπει ο αρραβωνιάρης ! Πάει, τι έκανε με ελαφρά», «θελε να γίνει και η πρώτη Ελληνίδα MasterChef. Άει τράβα τώρα σπίτι σου. Αλήθεια, ο αρραβωνιαστικός έγινε Γιουσέιν Μπολτ», έγραψαν στο Twitter.

Το ερώτημα, λοιπόν, που ανέκυψε ήταν εάν η Σπυριδούλα χώρισε ή όχι;

Σε αυτό απάντησε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Σπυριδούλα, που κατέληξε να είναι η πιο «μισητή» παίκτρια ριάλιτι, χώρισε. Το ρεπορτάζ αναφέρει μεταξύ άλλων πως υπάρχει οριστική ρήξη στο ζευγάρι και δεν υπάρχει θέμα γάμου. Η Ελενα Πολυκάρπου υποστήριξε πως μίλησε με ανθρώπους της παραγωγής του MasterChef, οι οποίοι και της μετέφεραν ότι η παίκτρια χώρισε.

Σπυριδούλα: «Από Οκτώβριο θα το κανονίσουμε…»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά της, η Σπυριδούλα απαντώντας σε όλο αυτό το σούσουρο, δηλώνει πως γάμος θα γίνει αλλά το φθινόπωρο. Σε συνέντευξή της στην έντυπη Lifo, η παίκτρια του MasterChef 3 ανέφερε: «Θα παντρευτώ, ναι, απλώς δεν ξέρω πότε. Είχαμε ορίσει τις 8 Ιουνίου, αλλά, απ’ ό,τι καταλαβαίνεις, δεν προλαβαίνουμε. Από Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, θα το κανονίσουμε…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.