My Style Rocks: Αυτά είναι τα τρία κορίτσια που θα προστεθούν στο παιχνίδι (βίντεο)

My Style Rocks: Αυτά είναι τα τρία κορίτσια που θα προστεθούν στο παιχνίδι (βίντεο)

Ο νέος κύκλος του My style rocks είναι προ των πυλών και πρόσωπα, που θα δούμε στις οθόνες μας, αποκαλύπτονται! Το ριάλιτι μόδας φέτος θα έχει παρουσιάστρια την Κατερίνα Στικούδη ενώ στις θέσεις της κριτικής επιτροπής θα καθίσουν ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου και οΛάκης Γαβαλάς.

Μέσα από την μεσημεριανή του Γιώργου Λιάγκα, ενημερωθήκαμε για τις τρεις νέες διαγωνιζόμενες που θα δούμε να δοκιμάζουν τις… στιλιστικές τους δυνατότητες!

Αυτές, λοιπόν, είναι η 23χρονη από την Θεσσαλονίκη, η 36χρονη Κορίνα Αβραμιτίδου από τον Βόλο και η 32χρονη Τόνια Κούμπα από την Αθήνα.

“Είμαι από την Θεσσαλονίκη και, όπως όλες οι Θεσσαλονικιές, μου αρέσει να είμαι πάντα περιποιημένη και το στιλ μου να είναι πάντα η τελευταία λέξη της μόδας” σημείωσε η Έφη Γκούντα.

“Δήλωσα συμμετοχή γιατί, ανεξαρτήτως από τα κιλά, μια γυναίκα σαν εμένα μπορεί να έχει στιλ και άποψη” δήλωσε, με τη σειρά της, η Κορίνα Αβραμιτίδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Είμαι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στην ελληνική τηλεόραση” έρχεται να δηλώσει η 32χρονη Έφη Κούμπα συμπληρώνοντας πως “λόγω του επαγγέλματος μου, η εμφάνιση μου είναι πολύ σημαντική και ειδικότερα το πρόσωπο μου. Πριν 3 χρόνια είχα ένα πολύ σοβαρό ατύχημα. Ένας σκύλος μου επιτέθηκε με αποτέλεσμα να το πάνω αριστερό χείλος μου να κοπεί στα τρία. Χρειάστηκαν πάνω από 8 μήνες εντατικών θεραπειών”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.