ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Βόμβα» στο MasterChef: Το γράμμα της Κατερίνας που «άναψε» φωτιές… δεν ήταν δικό της (βίντεο)

«Βόμβα» στο MasterChef: Το γράμμα της Κατερίνας που «άναψε» φωτιές… δεν ήταν δικό της (βίντεο)

Η πιο viral παίκτρια του Masterchef, η Κατερίνα η κομμώτρια, αποχώρησε από το παιχνίδι… επεισοδιακά.

Η Κατερίνα, λίγο πριν αποχωρήσει άφησε ένα γράμμα το οποίο «πάγωσε» τους συμπαίκτες της, πολλοί από τους οποίους το βρήκαν δυσνόητο.

Όπως αποκάλυψε ωστόσο ο Σταύρος Βαρθαλίτης το γράμμα αυτό η Κατερίνα το είχε γράψει όταν ακόμα μέσα στο σπίτι βρίσκονται 21 άτομα και όχι όταν αποχώρησε. Μάλιστα το γράμμα αυτό δεν είναι γραμμένο από τα δικά της χέρια, αλλά αποτελεί έμπνευση της Σοφίας Παπαηλίαδου ιστοσελίδα Love Letters.

Αυτό είναι το γράμμα που άφησε η Κατερίνα στην αποχώρησή της από το MasterChef

Η μπέσα, είναι στάση ζωής με υψηλό αντίτιμο διοδίων.

«Ωραίο πράγμα η μπέσα άνθρωπε.

Σου δίνει λόγο να περπατάς με το κεφάλι ψηλά.

Να συνεχίζεις εκεί που όλοι σιωπούν και κοιτάνε άλλοι τον ουρανό μη και βρέξει κι άλλοι τη γη μπας και ανοίξει και μπουν μέσα και γλυτώσουν.

Δεν έχει φύλο η μπέσα. Μην γελιέσαι.

Άσε τους άντρες τους ξηγημένους και τις γυναίκες που έγιναν μάγκες, κι όλα αυτά τα τσιτάτα.

Ο άνθρωπος που έχει μπέσα, που η ψυχή του έχει τσίπα, δεν είναι ούτε βαρύ αρσενικό από εκείνα που μοστράρονται κατά δεκάδες, ούτε γυναίκα σπάνια και ακριβοθώρητη. Μην πας να βάλεις φύλο στην μπέσα. Δεν έχει φύλο, έχει ηθική και ντομπροσύνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπέσα έχει ο άνθρωπος ο ταπεινός. Εκείνος ο σπάνιος που τα καλά που κάνει δεν τα διατυμπανίζει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.