ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μ.Πιτ: Υποψήφιος για βραβείο ΕΜΜΥ χάρη σε σκετσάκι που δημοσίευσε εν μέσω καραντίνας (βίντεο)

Μ.Πιτ: Υποψήφιος για βραβείο ΕΜΜΥ χάρη σε σκετσάκι που δημοσίευσε εν μέσω καραντίνας (βίντεο)

Ο Μπραντ Πιτ έχει καταφέρει να κερδίσει πολλές διακρίσεις χάρη σε μεγάλους ρόλους που έχει υποδυθεί σε ταινίες, όμως αυτή την φορά έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για ένα βραβείο ΕΜΜΥ, λόγω ενός μικρού αυτοσχέδιου βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος και έκανε τον δρ. Άντονι Φάουτσι.

Ο Πιτ, στη θέση του Φάουτσι, άρχισε να δίνει απαντήσεις για τα όσα είχε δηλώσει ο Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού.

Το σκετσάκι τελείωσε με τον Πιτ να βγάζει την περούκα του δρα Φάουτσι και να λέει: «Προς τον πραγματικό δρα Φάουτσι, σας ευχαριστώ για την ηρεμία και τη διαύγεια σας αυτήν την κακή περίοδο. Και ευχαριστώ τους γιατρούς και τις οικογένειές τους που είναι στην πρώτη γραμμή».

Το σκετς έγινε viral και έχει συγκεντρώσει πάνω από 13 εκατομμύρια προβολές στο YouTube από την πρώτη προβολή του, τον περασμένο Απρίλιο. Η υποκριτική του Πιτ κέρδισε ακόμη και τον πραγματικό δρ. Φάουτσι, ο οποίος είπε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο «Un Nuevo Dia» του Telemundo ότι ο Πιτ έκανε «εξαιρετική δουλειά».

«Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Μπραντ Πιτ και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όταν με ρωτούν ποιος θα ήθελα να με υποδυθεί, αναφέρω τον Μπραντ Πιτ», είπε ο Φάουτσι. «Είναι ένας από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς. Νομίζω ότι έκανε εξαιρετική δουλειά και νομίζω ότι έδειξε ότι είναι πραγματικός κύριος όταν στο τέλος έβγαλε την περούκα και ευχαρίστησε εμένα και όλους τους εργαζομένους στον τομέα της υγείας. Οπότε όχι μόνο είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός, αλλά είναι στην πραγματικότητα ένας κύριος».


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.