ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ι.Μαλέσκου: Μπήκε στο House of Fame και τους τρέλανε με τον χορό και το τραγούδι της (βίντεο)

Ι.Μαλέσκου: Μπήκε στο House of Fame και τους τρέλανε με τον χορό και το τραγούδι της (βίντεο)

Τις φωνητικές της δυνατότητες μάς έδειξε η Ιωάννα Μαλέσκου στο House of fame.

Στην… ακαδημία τραγουδιού βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης, η Ιωάννα Μαλέσκου. Η όμορφη παρουσιάστρια δέχθηκε, μάλιστα, να πει και ένα τραγούδι μαζί με τον Γιάννη Αρβανιτίδη!

Έτσι, ο νεαρός τραγουδιστής κλήθηκε αφενός να συνδυάσει τις φωνητικές του δυνατότητες με εκείνες της Ιωάννας Μαλέσκου, αφετέρου να μπορέσει να ερμηνεύσει όσο εκείνη χόρευε στο πλάι του.

«Δεν περίμενα ότι θα μου συμβεί τέτοιο πράγμα. Δεν ήξερα ότι θα τραγουδήσω. Εντάξει, τι ντροπή στο πανελλήνιο» πρόδωσε με χαμόγελο η Ιωάννα Μαλέσκου στο δωμάτιο επικοινωνίας του House of fame.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.