ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μύκονος: Πλάνα από το γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου (βίντεο)

Μύκονος: Πλάνα από το γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου (βίντεο)

H Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος παντρεύτηκαν στη Μύκονο μπροστά σε 150 φίλους και συγγενείς.

Το χαρμόσυνο γεγονός έλαβε χώρα στον Ορνό, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του γαμπρού.

Ο επιχειρηματίας, φορώντας λευκό κοστούμι, έφτασε από νωρίς και περίμενε την νύφη, Αθηνά Οικονομάκου, η οποία ήρθε λίγο αργότερα διά θαλάσσης, με σκάφος, υπό τους ήχους τυμπάνων και συνοδευόμενη, όπως ορίζει η παράδοση, από τον πατέρα της.

Στην guest list του γάμου ήταν μεταξύ άλλων η Βάσω Λασκαράκη, η Μαρία Σολωμού με τον Πάνο Μουζουράκη που έβγαζαν selfie και έδειχναν πολύ ερωτευμένοι, η Χριστίνα Κοντοβά με τον Τζώνη Καλημέρη, η Ελίνα Καντζά με τον Dj Rush, η Φωτεινή Ντεμίρη με τον Χάρη Γρηγορόπουλο, η Ευαγγελία Συριοπούλου, η Έλενα Γαλίφα καθώς και οι νιόπαντροι Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα. Highlight, το χειροφίλημα του Πάνου Μουζουράκη στην Χριστίνα Μπόμπα. Εντύπωση προκάλεσε ότι οι καλεσμένοι ήταν τυλιγμένοι με ελαφριές εσάρπες που είχαν τοποθετηθεί από το ζευγάρι στο κάθισμα του κάθε προσκεκλημένου σε περίπτωση που κρύωνε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.