ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Σοφία Φυρού επέστρεψε στη Μύκονο και έβαλε «φωτιά» με το μικροσκοπικό μπικίνι της (βίντεο)

Η Σοφία Φυρού επέστρεψε στη Μύκονο και έβαλε «φωτιά» με το μικροσκοπικό μπικίνι της (βίντεο)

Η αλήθεια πάντως είναι πως τέτοια προσόντα δύσκολα να τα… εγκλωβίσεις και άλλο τόσο δύσκολο είναι η πληθωρική καλλονή που έγινε γνωστή ως η οδηγός του αυτοκινήτου που ενεπλάκη σε τροχαίο που προκάλεσε το σοβαρό τραυματισμό του Ηλία Βρεττού την Καθαρά Δευτέρα, να περάσει απαρατήρητη.

Η κάμερα του Mykonos Live TV ήταν στην κοσμοπολίτικη παραλία της Ψαρού και κατέγραψε για το φιλοθεάμον ανδρικό κοινό ιδιαίτερα «καυτά» πλάνα από το χυμώδες κορμί της όμορφης Σοφίας, ανεβάζοντας τον υδράργυρο στα ύψη.

Κινούμενος πειρασμός και απόλυτα αισθησιακή, η Φυρού απέσπασε για ακόμη μια φορά τις καλύτερες εντυπώσεις με το κορμί της που δεν αφήνει κανένα αρσενικό ασυγκίνητο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.