ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Scorpios: Κατέκτησε την κορυφή της λίστας με τα κορυφαία beach bar του κόσμου

Scorpios: Κατέκτησε την κορυφή της λίστας με τα κορυφαία beach bar του κόσμου

Μία σπουδαία διάκριση είχε ο Scorpios στην Μύκονο που αναδείχθηκε νούμερο ένα στην παραδοσιακή ετήσια λίστα με τα δέκα καλύτερα beach bar στον κόσμο, που δημοσιεύει το Conde Nast Traveller.

Στο ρεπορτάζ ο Scorpios αναφέρεται σαν το beach bar που άναψε την σπίθα του διαφορετικού στην Μύκονο, όταν ξεκίνησε την λειτουργία του πριν από πέντε χρόνια.

Ήταν απλά ζήτημα χρόνου να «σαρώσει», οι ουρές στην είσοδο όταν είχε πάρτι ήταν ατέλειωτες ενώ υπήρξε μέρα που κόλλησαν τα POS του από την συνεχή χρήση! Η αγορά του από το Soho House το περασμένο καλοκαίρι «μυρίζει» ήδη επέκταση στην Ίμπιζα και το Μαϊάμι γι΄αυτό το ethnic μικρό χωριό, με τους μάγους και τους σαμάνους. Αυτούς που φροντίζουν να κάνουν μυσταγωγία το ηλιοβασίλεμα μαζί με ήχους που ξεκινάνε από τον Χατζιδάκι και φτάνουν στον William Orbit, μέσα σε ένα χώρο με μαξιλάρες, χαλιά και boho ατμόσφαιρα. Μια ατμόσφαιρα εντελώς διαφορετική από αυτήν που βγάζει το Nammo’s στο Ντουμπάϊ, το αδερφάκι του beach bar που απογείωσε το νησί και έδειξε και σε άλλους τον δρόμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ζαννής Φρατζέσκος και ο Σάμι Ιμπραήμ έστησαν μέσα στο Four Seasons ένα υψηλής αισθητικής sea side εστιατόριο, που έγινε must από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του, προσελκύοντας εκατομμυριούχους από τα Εμιράτα και όχι μόνο. Το παρόν στο Nammos Dubai έδωσε ο σείχης του Ντουμπάι Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ αλλά και νεαροί πρίγκιπες που απολαμβάνουν την luxury αισθητική του εστιατορίου και της παραλίας, ταξιδεύοντας νοερά στην Μύκονο. Στην λίστα συμπεριληφθηκαν μεταξύ άλλων το πανέμορφο Yamba στην παραλία της Μπολίνα στην Πορτογαλία, το Gitano beach στην μυθική Τουλούμ στο Μεξικό, το Potato Head Club στο Μπαλί και το εκπληκτικό La Reserve a la Plage, στο Ραματουέλ της Γαλλίας το οποίο σχεδίασε ο πολύς Philippe Starck. H Καραϊβική τέλος, εκπροσωπείται με το Sereno al Mare, ένα παραθαλάσσιο εστιατόριο στο Saint Barths που εντρυφεί ενδελεχώς στην Ιταλική κουζίνα, στους πελάτες του οποίου δεν συμπεριλαμβάνονται χυμώδεις καλλονές με μικροσκοπικά μπικίνι. Το κοινό του είναι άνθρωποι με ιδιαίτερη αισθητική που ξέρουν να απολαύσουν ένα σπαγκέτι αλ πομοντόρο μαζί με ένα εξαιρετικό κρασί από την Τοσκάνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.