ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Salt Bae»: Ετοιμάζεται να ανοίξει και δεύτερο εστιατόριο στο νησί της Μυκόνου

«Salt Bae»: Ετοιμάζεται να ανοίξει και δεύτερο εστιατόριο στο νησί της Μυκόνου

Καλά, όπως φαίνεται, πηγαίνουν οι δουλειές για τον Τούρκο σεφ Nusret Gokce, καθώς ετοιμάζει επέκταση των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων στη Μύκονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται τοπικό μέσο, ο Salt Bae όπως είναι παγκοσμίως γνωστός, βολιδοσκοπεί ακίνητο δίπλα στα κοσμοπολίτικα Ματογιάννια, όπου σκέφτεται να στεγάσει την νέα του επιχείρηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι απίστευτα υψηλοί τζίροι του εστιατορίου Nusr-Et που άνοιξε πέρσι πάνω από την Χώρα, με θέα όλο το νησί και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, από όπου παρήλασαν όλοι οι εγχώριοι και διεθνείς celebrities, φαίνεται πως γλύκαναν τον «βασιλιά της μπριζόλας», ο οποίος φέρεται διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να βρει έναν χώρο, που να τον ικανοποιεί

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.