ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χρηματιστήριο: Mε οριακά κέρδη 0,31% έκλεισε ο Γενικός Δείκτης

Χρηματιστήριο: Mε οριακά κέρδη 0,31%  έκλεισε ο Γενικός Δείκτης

O Γενικός δείκτης έκλεισε με οριακά κέρδη 0,31% στις 830,44 μονάδες, ύστερα από μια συνεδρίαση που επικράτησαν 2-3 blue Chips. Πρωταγωνιστές ήταν η μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς , η οποία σημείωσε κέρδη 2,53% κλείνοντας στα 4,86 – η μετοχή συνεχίζει την καλή συμπεριφορά και οι πληροφορίες θέλουν το κλείσιμο της πώλησης της Avis.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε η μετοχή των Ελ.πε – λόγω του ΔΕΣΦΑ και ύστερα από τις ρευστοποιήσεις σε μετοχές stock option απο στελέχη της εταιρείας. Ο τίτλος των ΕΛ.ΠΕ έκλεισε στα 7,51 ευρώ με άνοδο 1,76%. Κέρδη 0,83% για τον ΟΤΕ στα 10,98 ευρώ. Οριακές απώλειες για τον ΟΠΑΠ στα 9,96 ευρώ. Κέρδη 2,94% για την Τράπεζα Αττικής στα 0,105 ευρώ, μετά την πώληση των προβληματικών δανείων.

Άνοδος πάνω από 1% για Alpha bank και Αδμηε στα 2,13 ευρώ και 2,14 ευρώ αντίστοιχα. Οριακή πτώση 0,27% για την Εθνική Τράπεζα στα 0,371 ευρώ. Με πτώση 0,21% η Eurobank στα 0,954 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συνολικές συναλλαγές ανήλθαν στα 62,7 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων, τα 16,1 εκατ. ευρώ, ήταν τα 16,6 εκατ. ευρώ ήταν πακέτα σε ΟΤΕ, Alpha bank και Εθνική Τράπεζα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.