Αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι: 4 λεπτά μικρότερη η νύχτα και 4 λεπτά μεγαλύτερη η μέρα, ήδη!

Οι Hermes έλειψαν στους Κινέζους εν μέσω καραντίνας: Έκαναν τζίρο 2,7εκ. δολάρια την πρώτη μέρα που άνοιξαν

Οι Hermes έλειψαν στους Κινέζους εν μέσω καραντίνας: Έκαναν τζίρο 2,7εκ. δολάρια την πρώτη μέρα που άνοιξαν

«Εκτινάχτηκε» ο τζίρος της Hermes στην Κίνα την πρώτη μέρα που άνοιξε μετά γενικό lockdown. Οι «στερημένοι» πελάτες της κατάφεραν να φτάσουν τα έσοδά της σε 2,7 εκατομμύρια δολάρια σε μία μέρα.

Μετά το άνοιγμα του καταστήματος πουλήθηκαν πολλά και ακριβά αντικείμενα, όπως παπούτσια, είδη σπιτιού. ζώνες, οι διάσημες τσάντες του οίκου και μάλιστα μια πανάκριβη Himalayan Birkin, διαμάντια που είναι από τις πιο ακριβές τσάντες του οίκου.


To site μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφίες των πελατών της πόλης από το Instagram τη στιγμή που ψωνίζουν μέσα στην πολυτελή μπουτίκ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.