ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Aκόμα δεν άνοιξε «έπεσε» η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για τα voucher 200 ευρώ για λάπτοπ ή τάμπλετ

Εκτός λειτουργίας η σελίδα digital-access.gov.gr

Aκόμα δεν άνοιξε «έπεσε» η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για τα voucher 200 ευρώ για λάπτοπ ή τάμπλετ

«Κράσαρε» ακόμα δεν άνοιξε η σελίδα digital-access.gov.gr όπου γίνονται αιτήσεις σχετικά με το voucher των 200 ευρώ για την αγορά, από μαθητές και σπουδαστές, λάπτοπ ή τάμπλετ.

Η πλατφόρμα άνοιξε σήμερα για την κατάθεση αιτήσεων των δικαιούχων, ωστόσο αυτή την ώρα είναι αδύνατο να γίνει κάποια αίτηση.

Σημειώνεται πως σε λειτουργία είναι εδώ και κάποιο διάστημα η πλατφόρμα για τις αιτήσεις των προμηθευτών τεχνολογικού εξοπλισμού που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω ειδικής πλατφόρμας από την «Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε.».

Σε δύο φάσεις οι αιτήσεις

Σημειώνεται πως οι αιτήσεις θα γίνουν σε δύο φάσεις, με πρώτες να κάνουν αίτηση οι οικογένειες που έλαβαν το επίδομα παιδιού του ΟΠΕΚΑ στην πρώτη εισοδηματική κατηγορία το έτος 2020. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει το μεγαλύτερο μέρος των δικαιούχων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη δεύτερη φάση, θα μπορέσουν να κάνουν τις αιτήσεις τους οι άλλοι δικαιούχοι που πληρούν τα εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια του προγράμματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.