ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Από μέρα σε μέρα πάει η πληρωμή για το Power Pass Ιουνίου – Γιατί καθυστέρησε

Πότε θα δείτε τα λεφτά στο λογαριασμό σας

Από μέρα σε μέρα πάει η πληρωμή για το Power Pass Ιουνίου – Γιατί καθυστέρησε

Μπορεί να έχει εξαγγελθεί εδώ και έξι ημέρες δια στόματος του Χρήστου Σταϊκούρα ότι το Power Pass θα πληρωθεί «μέχρι τη Δευτέρα (26/9) το αργότερο», ωστόσο, δικαιούχοι δεν έχουν δει μέχρι τώρα τα χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Η πληρωμή του επιδόματος για τους λογαριασμούς Ιουνίου μεταφέρεται από ημέρα σε ημέρα.

Η καθυστέρηση οφείλεται κατά πληροφορίες στο γεγονός ότι ένας από τους παρόχους ρεύματος δεν είχε δώσει τα στοιχεία των πελατών του για να ενσωματωθούν αυτά στην πλατφόρμα.

Πλέον, τα χρήματα έχουν αποδεσμευτεί και μένει τώρα να γίνει η πίστωση στους λογαριασμούς από τα τραπεζικά ιδρύματα.

Εάν κανείς θέλει να τσεκάρει τι λέει το vouchers.gov.gr, θα διαπιστώσει ότι το μήνυμα γράφει «Προς επεξεργασία από το τραπεζικό ίδρυμα».

Δηλαδή, η εντολή έχει αποσταλεί στην επιλεγμένη τράπεζα μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ. Μόλις γίνει η πληρωμή, το μήνυμα θα αλλάξει σε «Εγκριθείσα», που σημαίνει ότι το σύστημα έχει λάβει απάντηση από το επιλεγμένο Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα ότι εκτέλεσε επιτυχώς την εντολή.

Ποιοι «κόβονται»

Όσοι δεν πήραν χρήματα ούτε στον πρώτο γύρο του επιδόματος για το ρεύμα, δεν θα λάβουν ούτε αυτή τη φορά. Αν δεν πρόλαβε κάποιος τις αιτήσεις, ή αν έχει σταθερό τιμολόγιο, ή αν δεν εγκρίθηκε η αίτηση, δεν θα περιλαμβάνεται ούτε τώρα στους δικαιούχους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν υπάρχει εξάλλου καμία πρόβλεψη για τη διόρθωση τυχόν λαθών που έγιναν, με αποτέλεσμα ακόμα και καταναλωτές που είναι δικαιούχοι να μην μπορούν να εισπράξουν το Power Pass.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.