Ο «άτακτος» Μπιλ Γκέιτς «έριχνε» τις παράνομες σχέσεις του με μία χρυσή Porche

Ο... έκλυτος βίος του «Mr. Microsoft»

Ο «άτακτος» Μπιλ Γκέιτς «έριχνε» τις παράνομες σχέσεις του με μία χρυσή Porche

Ο ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς άλλαζε σαν τα πουκάμισα τις γυναίκες αν και παντρεμένος. Μάλιστα, όταν ήταν να τις κυκλοφορήσει δημοσίως, άλλαζε και αυτοκίνητο.

Έφευγε από το σπίτι του με Mercedes και ενώ ήταν στο κτίριο της Microsoft κάποιες στιγμές εξαφανιζόταν.

Κάνοντας επίδειξη του πλούτου του, καλούσε τον προσωπικό του οδηγό να του φέρει μία χρυσή Porsche έξω από το κτίριο της εταιρείας. Με το αστραφτερό και πανάκριβο αυτοκίνητο, το έπαιζε playboy απολαμβάνοντας τη συντροφιά καλλίπυγων γυναικών, ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος με την επί 27 χρόνια σύζυγό του Μελίντα Γκέιτς.

H αποκάλυψη αυτή του περιοδικού «Vanity Fair» στηρίζεται σε στοιχεία που συγκέντρωσε ιδιωτικός ντεντέκτιβ ο οποίος προσελήφθη από τον κύκλο της γυναίκας του, όπως υποστηρίζουν δύο πηγές.

Ο Μπιλ Γκέιτς το είχε κάνει σύστημα… Πρώην υπάλληλος της Microsoft ισχυρίζεται ότι ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος έβγαινε ραντεβού με διάφορες κυρίες μόνο με το χρυσό αυτοκίνητο. «Όλοι υποθέταμε ότι ήταν με γυναίκες», όπως υποστηρίζει πρώην υπάλληλος της εταιρείας .

Με αφορμή το δημοσίευμα του «Vanity Fair», η πρώην σύζυγος του 65χρονου Αμερικανού έσπευσε να διαψεύσει ότι προσέλαβε ντετέκτιβ για να παρακολουθεί τις κινήσεις του μόλις έφευγε από την οικία του.

«Ήξερα ότι έκανε πολλά ραντεβού εκτός εταιρείας τα οποία δεν ήταν στο ημερήσιο πρόγραμμά του», λέει η πρώην υπάλληλος υπό καθεστώς ανωνυμίας.

Είναι γνωστό ότι ο Μπιλ Γκέιτς είναι συλλέκτης αυτοκινήτων, με μια τάση στις Porsche. Πρόσφατα αγόρασε μία Porsche Taycan, ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Επιπλέον, έχει ήδη τα κλειδιά μιας Porsche 911 του 1979 και μιας Porsche 959 Sports.

Ωστόσο, εκπρόσωπος της 56χρονης Μελίντα από το Τέξας χαρακτήρισε τον ισχυρισμό «εντελώς εσφαλμένο».

«Η Μελίντα όπως και κανείς από τον κύκλο της δεν προσέλαβαν έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ», τόνιζε .

Την περασμένη εβδομάδα, οι «New York Times» είχαν αποκαλύψει ότι ο Γκέιτς, πατέρας τριών παιδιών, παρενοχλούσε υφιστάμενές του ενώ ήταν πρόεδρος της Microsoft.

Στο παρελθόν είχε στείλει μήνυμα σε μία υπάλληλό του ζητώντας της ραντεβού για δείπνο.
Μία άλλη φορά είχε ζητήσει από μία γυναίκα που εργαζόταν στο Ίδρυμα Γκέιτς να τη βγάλει έξω για δείπνο ενώ ήταν σε επαγγελματικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη.

Το 2019, το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft ξεκίνησε έρευνα για την ανάρμοστη συμπεριφορά του, αφού ενημερώθηκε για τις άκομψες κινήσεις του σε μία υπάλληλό του το 2000.

Τον επόμενο χρόνο ο Γκέιτς παραιτήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο ενώ η εταιρεία προσέλαβε δικηγορική εταιρεία για να εξετάσει τους ισχυρισμούς σε βάρος του.

Τέλος, το περιοδικό Vanity Fair αναφέρει ότι, ο Μπιλ Γκέιτς ήταν ένα απαιτητικό αφεντικό και υποχρέωνε τους υπαλλήλους του να υπογράφουν μια «Συμφωνία μη Αποκάλυψης» (NDAs) προκειμένου να μην μιλούν σε τρίτους για τον τρόπο με τον οποίο διοικεί την εταιρεία του.

Ένας άλλος υπάλληλος της Microsoft δεν επιβεβαιώνει το δημοσίευμα του περιοδικού, υποστηρίζει όμως ότι ο Μπιλ Γκέιτς είναι από τους πιο προγραμματισμένους ανθρώπους στον πλανήτη».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς αποφάσισαν από κοινού να λάβουν διαζύγιο μετά από 27 χρόνια γάμου, όπως ανακοίνωσαν στις 4 Μαίου. Σε μήνυμά του στο Twitter υποστήριζαν ότι δεν μπορούσαν να εξελιχθούν ως ζευγάρι στην επόμενη φάση της ζωής τους. Αυτή ήταν η επίσημη αιτιολογία για την διάλυση του γάμου τους» όπως αναφέρουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.