ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Απειλές του Έλον Μασκ: Θα αποχωρήσει από τη συμφωνία εξαγοράς του Twitter εάν δεν λάβει τα στοιχεία που επιθυμεί 

Το Twitter θα κάνει πίσω

Απειλές του Έλον Μασκ: Θα αποχωρήσει από τη συμφωνία εξαγοράς του Twitter εάν δεν λάβει τα στοιχεία που επιθυμεί 

Ο Έλον Μασκ έχει απειλήσει να αποχωρήσει από τη συμφωνία εξαγοράς του Twitter εάν δεν λάβει τα στοιχεία που επιθυμεί από την πλατφόρμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο δισεκατομμυριούχος, είχε δηλώσει ότι το Twitter παραβιάζει τη συμφωνία τους με το να μην του παραχωρεί δεδομένα για τον αριθμό των ψεύτικων λογαριασμών. O Μασκ, μέσω επιστολής των δικηγόρων του, είχε σημειώσει ότι έχει ζητήσει επανειλημμένα τα δεδομένα αυτά από το Twitter, καθώς επιθυμεί να εκτιμήσει πόσοι από τους λογαριασμούς που φιλοξενεί η πλατφόρμα είναι ψεύτικοι.

Οι δικηγόροι του Έλον Μασκ είχαν πει, στην επιστολή προς το Twitter, ότι ο δισεκατομμυριούχος μπορεί «να μην ολοκληρώσει» την εξαγορά και ότι έχει «δικαίωμα να τερματίσει τη συμφωνία συγχώνευσης».
Wwashington Post: Το Twitter θα δώσει στον Έλον Μασκ πρόσβαση σε μια ροή δεδομένων με εκατομμύρια αναρτήσεις

Δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη αντίδραση, όμως ένα ρεπορτάζ της Washington Post αναφέρει ότι το Twitter σκοπεύει να υποχωρήσει με τις απαιτήσεις του Έλον Μασκ. Για τις πληροφορίες της, η Washington Post επικαλείται ως πηγή ένα άτομο που έχει γνώση της στρατηγικής της εταιρείας. Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το Twitter πρόκειται να δώσει στον Μασκ πρόσβαση σε μια ροή δεδομένων που περιλαμβάνει περισσότερες από 500 εκατομμύρια αναρτήσεις που δημοσιεύονται καθημερινά στο Twitter, ανέφερε η Post στο δημοσίευμά της. Η πρόσβαση ενδέχεται, κατά τις ίδιες πληροφορίες, να επιτραπεί ακόμα και μέσα σε αυτήν την εβδομάδα.
Γιατί κατηγόρησε ο Έλον Μασκ το Twitter -Στον πάγο η συμφωνία μέχρι να πάρει ό,τι ζήτησε

Εξάλλου, ο Μασκ έχει τονίσει ότι η συμφωνία παραμένει στον πάγο μέχρι να λάβει τις πληροφορίες που χρειάζεται από το Twitter.

Τον περασμένο μήνα, ο Μασκ είχε πει ότι δεν θα προχωρήσει στην εξαγορά του Twitter με 44 δισεκατομμύρια δολάρια, εκτός εάν η εταιρεία μπορεί να αποδείξει ότι οι ψεύτικοι λογαριασμοί αποτελούν λιγότερο από το 5% των χρηστών του.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter, Parag Agrawal, έχει δηλώσει ότι ο αριθμός των ψεύτικων λογαριασμών είναι μικρότερος από 5% κατά τη μέτρηση των καθημερινών χρηστών -αριθμός που η εταιρεία είχε αναφέρει στο παρελθόν σε τριμηνιαίες καταθέσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.