ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τέλος εποχής για τον ΔΟΛ στο Χρηματιστήριο

Τέλος εποχής για τον ΔΟΛ στο Χρηματιστήριο

Τέλος εποχής για τον ΔΟΛ ΑΕ.στο Χρηματιστήριο: Ο τίτλος για τον οποίο το 1999 “έπεφταν κορμιά” για να αποκτηθεί έστω μία μετοχή του καθώς “υποσχόταν” κέρδη πενταπλάσια και δεκαπλάσια της αξίας του, ο τίτλος που έκανε λίγους που γνώριζαν το παιχνίδι του Χρηματιστηρίου πλούσιους και πολλούς που δεν το ήξεραν, φτωχούς και εγκλωβισμένους  στην κατρακύλα που ξεκίνησε από το φθνόπωρο του 1999, σήμερα διαγράφηκε από το ταμπλό.

Σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 8/652/11.7.2013 απόφαση του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και κατόπιν έγκρισης του αιτήματος του κ. Σταύρου Ψυχάρη για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς επί των μετοχών της εταιρείας. Σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ο κ. Ψυχάρης θα καταβάλει τίμημα τοις μετρητοίς, ύψους 0,64 ευρώ ανά μετοχή της εταιρείας, στην Ελληνικά Χρηματιστήρια Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών, Εκκαθάρισης, Διακανονισμού και Καταχώρισης και στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Ο κ. Ψυχάρης θα αναλάβει να καταβάλει εκ μέρους και για λογαριασμό των εναπομεινάντων μετόχων τα δικαιώματα καταχώρισης που καταβάλλονται στην Ε.Χ.Α.Ε. ύψους 0,08% καθώς και τον αναλογούντα φόρο επί μεταβιβάσεων μετοχών εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ο οποίος σήμερα ανέρχεται σε 0,20% επί της αξίας της συναλλαγής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.