ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μέρκελ: “Υπάρχουν πιθανότητες να υπάρξει συμφωνία για την Ελλάδα τη Δευτέρα”

Μέρκελ: “Υπάρχουν πιθανότητες να υπάρξει συμφωνία για την Ελλάδα τη Δευτέρα”

«Πιστεύω ότι υπάρχουν πιθανότητες, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, όμως υπάρχουν πιθανότητες να φτάσουμε σε συμφωνία τη Δευτέρα», δήλωσε η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ κατά τη διάρκεια συζήτησης για τον γερμανικό προϋπολογισμό στη Bundestag, αναφερόμενη στο ελληνικό ζήτημα και , στην προσεχή συνεδρίαση του Eurogroup τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου.

Η Α.Μέρκελ απέρριψε την άποψη ότι με γενναίες και μεγάλες αποφάσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε λύση της ευρωπαϊκής κρίσης σε μια νύχτα.

«Η αναμονή μιας ενέργειας, μιας μαγικής λύσης που θα σηματοδοτούσε την εξαφάνιση όλων των προβλημάτων μας αύριο… αυτό δεν μπορεί να γίνει», είπε η Γερμανίδα καγκελάριος επισημαίνοντας «όσα είχαν παραμεληθεί για χρόνια,δεκαετίες, δεν μπορούν να λυθούν σε μια νύχτα και γι’ αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να προχωράμε βήμα-βήμα».

Η κυρία Μέρκελ αποκάλυψε ότι οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ίσως αναγκαστούν να συναντηθούν ξανά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για να κλείσουν συμφωνία στο θέμα του προϋπολογισμού των 27 χωρών μελών. Υπενθυμίζεται ότι αύριο και μεθαύριο Παρασκευή 23 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί η σύνοδος κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.