ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Aegean: Υπογραφή συμφωνίας για τους κινητήρες με την Pratt & Whitney

Aegean: Υπογραφή συμφωνίας για τους κινητήρες με την Pratt & Whitney

Στην υπογραφή του προσυμφώνου με την αμερικανική εταιρεία Pratt&Whitney, που έχει ως αντικείμενο την προμήθεια των νέων κινητήρων που θα φέρει η νέα γενιά αεροσκαφών της Aegean προχώρησε σήμερα ο αεροπορικός όμιλος.

Στην τελετή υπογραφής του προσυμφώνου το “παρών” έδωσε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Geoffrey Pyatt.

Όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Aegean Δημήτρης Γερογιάννης οι νέοι κινητήρες GTF της αμερικανικής κατασκευάστριας εταιρείας θα επιτρέψουν την μείωση της κατανάλωσης καυσίμου κατά 16%, την μείωση κατά 50% των εκπομπών αερίων Co2 και την μείωση του θορύβου κατά 75%.

Ο πρόεδρος της Aegean Ευτύχης Βασιλάκης σημείωσε ότι η συμφωνία αυτή επιτρέπει την μείωση του κόστους της αεροπορικής.

«Προηγήθηκε μία μακρά και ιδιαίτερα λεπτομερής διαδικασία. Οι κινητήρες GTF επιτρέπουν την μείωση του θορύβου και της κατανάλωσης καυσίμου» ανέφερε ο Rick Deurloo, πρώτος Αντιπρόεδρος πωλήσεων, marketing και υποστήριξης πελατών του αμερικανικού ομίλου.

Ο Geoffrey Pyatt έκανε λόγο για μία στρατηγική συμφωνία, η οποία ενισχύει τις επιχειρηματικές σχέσεις μεταξύ της Ελλάδας και των ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «η Aegean διακρίνεται από την ακρίβεια των ωρών αναχώρησης, το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών, ενώ ο ρόλος της είναι ζωτικής σημασίας στο να σταθεί, ξανά, η Ελλάδα στα πόδια της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.