ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το ΥΠΟΙΚ θα ανακονώσει τον νέο ειδικό γραμματέα του

Το ΥΠΟΙΚ θα ανακονώσει τον νέο ειδικό γραμματέα του

Σήμερα (03/01/2013) ή το αργότερο αύριο (04/01/2013), αναμένεται να ανακοινώσει το υπ. Οικονομικών το προσώπο που θα αναλάβει καθήκοντα ειδικού γραμματέα Εσόδων για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Όπως ανέφερε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου, η απόφαση θεωρείται πλέον θέμα λίγων ωρών, και όπως συμπλήρωνε «δύο είναι οι επικρατέστεροι υποψήφιοι για τα ονόματα των οποίων έχουν ενημερωθεί και τα κόμματα της συγκυβέρνησης προκειμένου να τα εγκρίνουν και αυτά με τη σειρά τους».

Σύμφωνα με άλλες πηγές, τρεις είναι οι βασικοί υποψήφιοι που έχουν καταθέσει αίτηση για να αναλάβουν νέα θέση που δημιουργείται στο υπ. Οικονομικών: ο κ. Νίκος Καραβίτης, που είναι σύμβουλος του Γ. Στουρνάρα και είχε διατελέσει γενικός γραμματέας της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, ο κ. Χάρης Θεοχάρης, που ασκεί καθήκοντα γενικού γραμματέα πληροφοριακών συστημάτων του υπουργείου και ο κ. Θ. Σαρρής που ήταν στον ΕΛΓΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.