ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Μανιτάκης: «Άγνωστο πού θα πάνε οι υπό διαθεσιμότητα δημόσιοι υπάλληλοι»

Α.Μανιτάκης: «Άγνωστο πού θα πάνε οι υπό διαθεσιμότητα δημόσιοι υπάλληλοι»

Ιδιαίτερα επιφυλακτικός για το μέλλον των δημοσίων υπαλλήλων που θα ενταχθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας εμφανίστηκε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης, κατά τη συνάντηση που είχε την Πέμπτη με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη.

Ο κ. Μανιτάκης άφησε εμμέσως πλην σαφώς ανοικτό το ενδεχόμενο να βρεθούν οι υπάλληλοι αντιμέτωποι με απομάκρυνση από το Δημόσιο, παραδεχόμενος για πρώτη φορά πως η επιτυχία του σχεδίου κινητικότητας δεν είναι διασφαλισμένη.

Αν όλοι καταλάβουμε πόσο σημαντική είναι η ανακατανομή του προσωπικού στη Δημόσια Διοίκηση, εάν όλοι οι φορείς συνεργήσουν, αν οι δημόσιοι υπάλληλοι συναισθανθούν αυτή τη στιγμή την ευθύνη που έχουν απέναντι στη χώρα και συνειδητοποιήσουν πόσο σημαντικό είναι το έργο που επιτελούν, πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα με το σχέδιο κινητικότητας 25.000 υπαλλήλων”, ήταν η χαρακτηριστική αναφορά τού κ. Μανιτάκη.

“Πρέπει όμως όλοι να καταλάβουν ότι αυτό δεν είναι θέμα μόνο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, αλλά εξαρτάται από τη συνέργεια όλων των υπουργείων και την αποφασιστικότητα που θα επιδείξουμε”, πρόσθεσε ο υπουργός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.