ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρεκόρ στις πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων τον Ιούλιο με 11.800 ταξινομήσεις

Ρεκόρ στις πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων τον Ιούλιο με 11.800 ταξινομήσεις

Ευνοϊκός άνεμος φύσηξε στις πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων της χώρας μας τον Ιούλιο, αφού ο προηγούμενος μήνας έκλεισε με 11.800 ταξινομήσεις, σημειώνοντας ρεκόρ 10ετίας για την ελληνική αγορά.

Τα πρώτα στοιχεία των πωλήσεων για τον μήνα που ολοκληρώθηκε χθες μας δείχνουν ότι η ελληνική αγορά νέων αυτοκινήτων έκλεισε στα 11.838 μοντέλα, εμφανίζοντας μια πολύ μεγάλη αύξηση 29,7% συγκριτικά με τα 9.124 αυτοκίνητα του περσινού Ιουλίου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι με το νούμερο αυτό, ο φετινός Ιούλιος έκανε ρεκόρ 10ετίας, δείχνοντας ότι η ελληνική αγορά αυτοκινήτου έχει μπει σε μια πολύ καλή περίοδο.

Πολύ σημαντικό στοιχείο μάλιστα του φετινού Ιουλίου αποτέλεσε το γεγονός ότι το 52% των πωλήσεων αφορούσε σε αγοραστές λιανικής (ιδιώτες), με τις εταιρικές πωλήσεις να αφορούν στο υπόλοιπο 48%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά μάλιστα την επίδοση αυτή του περασμένου μήνα, στο έτος οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων της χώρας μας έφθασαν στα 77.395 νέα οχήματα, όντας έτσι αυξημένες κατά 8,3% συγκριτικά με τις αντίστοιχες του ιδίου διαστήματος του 2018.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.