ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο ΟΑΕΔ «τρέχει» επιδότηση για νέους 18-29 χρόνων – Ως 17.000 ευρώ θα λάβουν οι δικαιούχοι

Ο ΟΑΕΔ «τρέχει» επιδότηση για νέους 18-29 χρόνων – Ως 17.000 ευρώ θα λάβουν οι δικαιούχοι

Ο ΟΑΕΔ, αναμένεται να «τρέξει» στο προσεχές διάστημα, ένα νέο πρόγραμμα επιδότησης που στόχο έχει την ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας. Μάλιστα, το χρηματικό βοήθημα μπορεί να αγγίξει έως και τις 17.000 ευρώ στον καθέναν ή στην καθεμία από τους 2.500 ανέργους που θα επιλεγούν.

Με βάση τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά από τη διοίκηση του Οργανισμού απασχόλησης με το εν λόγω πρόγραμμα θα επιδοτηθούν άνεργοι νέοι και νέες, ηλικίας από 18 έως 29 ετών, των οποίων τα επιχειρηματικά σχέδια θα επιλεγούν ως βιώσιμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα στάδια υλοποίησης του προγράμματος θα είναι τα ακόλουθα:

  • Το πρώτο στάδιο θα αφορά στην πρόσκληση 5.000 νέων ανέργων από 18 έως 29 ετών που θα κληθούν να υποβάλουν τις επιχειρηματικές προτάσεις τους.
  • Το δεύτερο στάδιο θα αφορά στη συμμετοχή των ανέργων σε σεμινάριο νέας επιχειρηματικότητας. Το σεμινάριο, διάρκειας 5 ημερών στόχο θα έχει την επιμόρφωση τους και την απόκτηση γνώσεων που θα τους βοηθήσουν στις επιχειρηματικές δραστηριότητες τους.
  • Στο τρίτο στάδιο θα επιλεγούν 3.000 επιχειρηματικές ιδέες. Οι άνεργοι που θα τις έχουν υποβάλει θα περάσουν από τη διαδικασία coaching (υποστήριξη) που θα διαρκέσει από τον Απρίλιο μέχρι και τον Ιούνιο.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.