ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λουκέτο σε 2.000 πρατήρια υγρών καυσίμων

Λουκέτο σε 2.000 πρατήρια υγρών καυσίμων

Λουκέτο έβαλαν περίπου 2.000 πρατήρια υγρών καυσίμων σε όλη τη χώρα εν μέσω της οικονομικής κρίσης, καθώς η πτώση των πωλήσεων στα καύσιμα κίνησης φθάνει στο 40% και στο πετρέλαιο θέρμανσης στο 75%, όπως τονίστηκε στη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδας.

Στην ημερίδα τέθηκε επί τάπητος η… εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων εισροών-εκροών στα πρατήρια υγρών καυσίμων, ζήτημα με το οποίο συμφωνούν απόλυτα οι βενζινοπώλες, όπως επεσήμανε ο πρόεδρος της ΟΒΕ, Μιχάλης Κιούσης.

Διευκρίνισε μάλιστα, ότι όσοι πρατηριούχοι δεν τηρήσουν τις προθεσμίες και δεν συμμορφωθούν με τις επιταγές της ελληνικής νομοθεσίας, θα βρεθούν αντιμέτωποι με ανάκληση της άδεια λειτουργίας των καταστημάτων τους. Υπενθυμίζεται ότι στις 27 Μαρτίου 2013, λήγει η προθεσμία για την εγκατάσταση των συστημάτων αυτών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr            

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.